potrzebuje prostej regulacji basu i wysokich na potencometrach 220k (bo robie mikser tych 220k mam na tony a mikser bedzie dużo kanałów miał nie chce dokupywać żadnych 100k a 3/4 przedwzmaków jest na 100k albo 47k
) regulacja jak wyżej dół może być 50hz (niżej nie ma sensu nie bede podbijał od 20hz bo to do wzmaka pseudoestradowego i kolumny do niego poniżej 40hz nie zejdą ) góra 16khz ze względu na również lo-endowe gwizdki zasilanie dowolne dobrze by było żeby był prosty i nie zawierał wiecej jak 3 tranzystorów układ ma być na tranzystorach (bo to do miksera tranzystory mam a jakbym miał kupywać wzmaki operacyjne niby jeden 2zł ale jak potrzebuje 10 ....
to chyba wiadomo czemu tranzystor
) układ może być zasilany dowolnym napięciem w przedziale 9 do 26 max v układ dobrze by było żeby był sprawdzony czy chodzi to ważne bo ja sam próbowałem coś obliczać zkonstruowałwmn coś samemu obliczonego ale kaszana (bas cały czas podbity bez możliwości regiuulacji natomiast wysokie mamy jako takie podbicie ale nie da sie przytłumić -oto charakterystyka
wszystko pewnie przez błedy w obliczeniach i zaokrąglanie
)
czekam na schematy ew propozycje z góry dzięki
to chyba wiadomo czemu tranzystor
czekam na schematy ew propozycje z góry dzięki