Mexit napisał: Na początek zmień przeglądarkę do zabawy z routerem (na Operze nie działa za bardzo)
- noo.. tą kwestię kur** pozostawiam bez komentarza - jak zobaczyłem, że na FireFox-ie menu tego zje*anego routera przybrało normalny wygląd to mi zakończenia nerwowe delikatnie upaliło. Dlaczego ku*wa do D-LINKa mogłem dostać się z każdej przeglądarki w cywilizowany sposób!? FUCK!!!
PS. Czy problem tkwi w routerze czy w samej tylko przeglądarce?

Opera zaczyna mnie ostatnio wkur*iać! Po bieżącej aktualizacji jest problem z blokowaniem obiektów na niektórych stronach, np. na "elektrodzie".
Mexit napisał: Po co zakrywałeś na zdjęciu Adresy DNS i bramy? Są publicznie dostępne i wiele routerów na dokładnie te same.
- ponieważ nie były potrzebne przy odpowiedzi na moje pytania, a im mniej szczegółów tym łatwiej zwrócić uwagę na sedno sprawy
Mexit napisał: Z tego co widać to masz wersje V2 - do tego routera nie ma żadnego innego firmware poza tym, co już jest w routerze!!!
- FUUUUUUUUUUUUUUUUCK!!! Mimo to podejmę próbę, a jak się nie uda to porąbię ten router siekierką do mięsa i w takim stanie prześlę NETII z pozdrowieniami.
PS. Czy jest w ogóle szansa na reconnect w tym routerze?