Ja napisałem maila do allegro i otrzymała taką odpowiedz (u mnie zadziałało)
Dziękuję za wiadomość. Od kilku dni część Sprzedających doświadcza problemów podczas wystawiania przedmiotów (np. ładowanie niektórych zdjęć kończy się niepowodzeniem, po potwierdzeniu pojawia się czasami pusta strona lub komunikat "nie można znaleźć strony"). Problemy dotyczą formularza sprzedaży na stronie WWW, ale także programów komputerowych takich jak Allegro Uploader. Zapewniam, że intensywnie pracujemy nad rozwiązaniem problemów. Przepraszam za utrudnienia.
Tymczasowym rozwiązaniem, które może pomóc jest ustawienie w przeglądarce połączenia za pośrednictwem tzw. serwera proxy. Zalecam użycie proxy w3cache.icm.edu.pl oraz portu numer 8080. Aby skonfigurować proxy w przelądarce Internet Explorer, należy wybrać Narzędzia / Opcje internetowe / Połączenia, a następnie nacisnąć przycisk "Ustawienia sieci LAN". W oknie, które się wyświetli znajduje się pole "Serwery proxy". Nie mogę jednak zagwarantować, że ten sposób będzie skuteczny w każdym przypadku.
Mam nadzieję, że szybko znajdziemy rozwiązanie i sytuacja wkrótce wróci do normy.
Miejmy nadzieję ze to poprawią.