ja jestem szczesliwym posiadaczem takiego zestawu
A 5512B WZMACNIACZ
T 5522B TUNER
E 5573 KOREKTOR
D 5552 CD
R 5532B MAGNETOTON 2KASETOWY Z AUTOREWERSEM
do tego pilot sterujacy prawie wszystkimi funcjami a jest ich wiele
kupowany w redakcji radioelektronika, bo tez dystybuowali w okresie kiedy byla ta reklama radmora ze wskaznikami fluorescencyjnymi w radioelektroniku.
rzeczywiscie radmor kontra czterch samurajow trafnie nazwano, radmor wygrywa prawie we wszystkich konkurencjach parametrowych, a do tego ma szereg funkcji, ktorych japonce nie mialy, mozna (wtedy!)zaprogramowac sobie nagrania na czas , wkladalem wtedy kasete 120, i na rewersie 2 godziny nagrania, budzenie jakas muza z dowolnego zrodla, wiele innych, gra z zestawem sub sat 1.1, blok drzy jak chodzi na maxa, rzeczywiscie jest na stk.
po tylu latach katowania zaczyna siadac laser, juz nie chce czytac wszystkich komputerowych z kazy plytek

magnetofon byl co rok-dwa wysylany przez mnie do serwisu do gdyni na wymiane glowic i gumek, wtedy chodzil drugi, bo magnety kupilem dwa identyczne, zeby nie byc pozbawiony tego elementu.
jedyny tuning jaki zrobilem- w magnetofonach jest klwisz mpx, nieuzyteczny w tym zestawie, bo tuner ma filtr mpx. zrobilem uklad wyciszania nagrania-jesli spiker sie wcial na muze, to cofalem kawalek, dawalem start i wciskalem i trzymalem klawisz mpx, generator kasowania dostawal zwiekszajace sie napiecie i plynnie wyciszal, a dioda mpx pulsowala 1hz na 555, dziala to wszystko do dzis, moge powiedziec ze obok 5102, ktory mam w pracy-ta wieza jest druga udana konstrukcja radmora, wtedy chyba jeszcze na stare pieniadze, a moze juz na nowe nie pamietam, ale kosztowalo ponad 3 tysiace bez drugiego magnetofonu, za ta cene kazdy wolal byle sony czy yamahe, ja nie zaluje zakupu...