logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.
REKLAMA
  • O autorze
    werar
    Poziom 12  
    Specjalizuje się w: telekomunikacja
    werar napisał 40 postów o ocenie 7, pomógł 2 razy. Mieszka w mieście Jelenia Góra. Jest z nami od 2003 roku.
  • REKLAMA
  • #2 946399
    tomaszo
    VIP Zasłużony dla elektroda
    Ocena: 100
    Jeszcze chcielibysmy zobaczyc wiecej zdjec gotowca. Opisz z czym gra, gdzie gra i jak subiektywnie gra ;)
    Ladna praca.
  • #3 950302
    werar
    Poziom 12  
    Ocena: 7
    Oki dorobię parę zdjęć :-) Nie mam dobrego zestawu głośników czy odtwarzacza CD, ale od czasu kiedy ten wzmacniacz zajął głowne miejsce w moim domu, przesłuchałem od nowa wszystkie płyty jakie miałem. Efekt był niesamowity, struny zaczęły trzeszczeć, widownia kichać i kaszleć, wokaliści lekko sapać. Polecam tę konstrukcję z dwóch powodów:
    - sama konstrukcja jest bardzo dobrze przemyślana, trochę CIERPLIWOŚCI i staranności i można uzyskać naprawdę wspaniały efekt.
    - opis jest na tyle dokładny, że można się sporo nauczyć. Widziałem setki opisów które zaczynały się od słów super, hiper audofilski, hi-end a opis był lakoniczny, pozbawiony konkretów.
    Jeżeli zbudowałeś sobie wzmacniacz na TDA, LM czy STK i chcesz spróbować sił z konstrukcjami dyskretnymi ten wzmacniacz jest idealnym rozwiązaniem.
    Kurcze wyszła z tego opisu niezła reklama :-) oczywiście wszystko jest bezpłatne :-) Jeżeli nie chcecie tracić punktów za sciąganie to podaję namiar na ten plik: http://www.werar.jgora.net/home/opis.pdf

Pozdrawiam
    R. Weraksa
REKLAMA