logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Candy Aquamatic 6 - Programator przeskakuje, bęben nie kręci na programie 7

Trusted 30 Paź 2004 20:59 2781 2
REKLAMA
  • #1 949286
    Trusted
    Poziom 12  
    Ocena: 2
    Witam,

Jestem posiadaczem w/w pralki od okolo 6 godzin no i nie wiem czy dziala ona sprawnie czy jest uszkodzona :) A wiec dokladnie to me obawy budza nastepujace rzeczy jak wlaczam program 2 lub 3 to pralka norlamlnie nabiera wody obraca bebnem itd ale jak wlacze program 7 to programtaor przeskakuje do 8 i woda w bebnie ale bebnem nie kreci wracajac do normalnego prania na 2 i 3 to przy plukaniu pralka nabiera wody (programator w pozycji 4) po czym nie kreci bebnem programator przeskakuje na kolejna pozycje wyrzuca wode itd Z powodu iz pralka wiruje i pierze na kilku programach wykluczam ze cos z silnikiem a raczej programator czy ktos z Tu obecnych moze mi jakos pomoc naprowadzic co sprawdzic np czy sa styki tam gdzie powinny byc?? :)
  • REKLAMA
  • #2 949928
    zayzayer
    Specjalista AGD
    Ocena: 755
    Wygląda na popalony jakiś styk w programatorze, odpowiedzialny za pewien rodzaj ruchów rewersyjnych.
  • #3 949987
    Trusted
    Poziom 12  
    Ocena: 2
    Witaj,

A jak najprosciej to sprawdzic?? Bo z tego co patrzylem to niebardzo moglem sie dostac do samego programatora no i czy spalony taki styk moge wymienic czy musze caly programator??
REKLAMA