witam moje auto jezdzilo super i nagle zaczelo go mulic miedzy 2-3,5 tysiaca obrotow mulic tzn . jade na 1 mam 2 tysiace obrotow przyspieszam nawet gaz w podlodze a on nie reaguje bardzo ale to bardzo powoli sie rozpedza , nie ma sily , poniewaz wiem ze moze to byc walniety komputer a auto pali postanowilem zalozyc instalacje Gazowa Oprata Na Parowniku , Emulatorze Wtryskiwaczy , komputerze AUTRONIC AL-700 no i zaczely sie schodzi poza uszkodzonym potecjometerem przepustnicy okazalo sie ze sonda labda na bezynie nie daje na napiecia a na gazie daje 0,1 ~ 0,2 volta , komputer od gazu jest podlaczony do czarnego kabla na sondzie wg.schmatu . sonda ma 3 kable i teraz pytanie bo orginalna sonda jest bardzo drogra czy mozna ja dopasowac od innego auta pytanie jakiego ??? na allegro sa sandy 4 kablowie czy da rade jakos dopasowac czy musi byc koniecznie czy kable , moze ktos ma dojscie do schematow i umnie z nich skorzystac. oraz czy moze np. kturys z tych 2 kabli nie laczy ??? prosze o pomoc bo nie mam kasy a chcialbym se pojezdzic na gazie w zamian moge dac schematy instalcji gazowych lovato jak ktos potrzebuje ????
serdecznie dziekuje za pomoc
Krzysztof Iskra
serdecznie dziekuje za pomoc
Krzysztof Iskra