Pralka nie Whirlpool AWT 2240-400 ma wirowania został juz wynienieniony programator i nadal to samo co moze byc wszystko juz sprawdziłem i nieznalazłem usterki prosze o pomoc
Czy wolisz polską wersję strony elektroda?
Nie, dziękuję Przekieruj mnie tamelektryk2000 napisał:Nic nowego, każdy laik (przepraszam jeśli uraziłem) podejrzewa właśnie programator a rzadko to się psuje. Często sprawdza się przysłowie: "chytry dwa razy traci" (.....)
"Wszystko juz sprawdziłem" - to znaczy CO? Co już sprawdziłeś? ...i jak??
elektryk2000 napisał:Wlasnie jesli o konkretne odpowiedzi chodzi to nadal nie wiemy jak sprawdziles silnik? Podlaczyles silnik "na krótko" i działa? Czy tylko sprawdziłeś rezystancje uzwojeń? Jak powinna wirować to coś słychać? Jakieś buczenie czy cisza? Sprawdzałeś bez paska?
Sprawdź jeszcze wyłącznik drzwi.
Puchacz napisał:(....) Prosze nadal o jakas kaktetna odpowiedz a nie owijanie w bawełne zeby zyzstac pare punktow albo prossze się przyznac ze nie znacie odpowiedzi!!!!!!!!!!!!!!
zayzayer napisał:Puchacz. Wywal ten złom na szrot. Kto to widział żeby naprawiać taką hipermarketową jednorazówkę. Nie stać cię na nic lepszego? Wstyd.
reperator napisał:Kolego Puchacz agresja rodzi tylko agresję więc niesądzę by ktoś ci chciał pomagać ja pauzuję. Jestem serwisantem Whirlpola od wielu lat ale takiej usterki niewidziałem więc może coś przeoczyłeś. Miłego dzwonienia do serwisu życzę . Pozdrowienia
operatorww napisał:no i proszę u mnie zrobiło się dokładnie to samo , i za pomocą kilku prostych narzędzi zrobione ! zaraz po ściągnięciu lewego boku na samym dole bębna znajduje się mały zbiorniczek , do i z którego za pomocą gumowego wężyka pobierana i oddawana jest woda z pompki .... o jejuchna! sam kamień !!!!, zero przepływu . Wyczyszczony , przepłukany i gra jak ta lala