Witam wszystkich , mam problem ze swoim autem i potrzebuje waszej pomocy od nie całego tygodnia w moim autku dzieją sie dziwne rzeczy po wymianie akumulatora zaczeły sie dziac mi takie rzeczy jak przy odpalaniu obrotomierz pokazuje mi dziwe obroty czyli "przy kreceniu rozrusznikiem obroty mi skaczą nawet do 5000 tyś albo tez i nizej " obroty skaczą jak szalone a auto nie chce palic tak jak powinno .Obroty skaczą do maksymalnej wartosci 5 tyś i puzniej spadaja i samochód dopiero odpala ,mam tez w aucie gaz myślałem że może gaz sie rozrególował po wymianie akumulatora ale jest wszystko ok , myśle że to nie od akumulatora ale też jużnie wiem od czego sprawdziłem wszystko co mogłem kopułke ,palec cewka"nowa" i dalej to samo licznik w innym samochodzie chodzi ok "obrotomierz" sprawdziłem instalacje i nic a co ciekawe z rana tego nie ma auto chodzi i odpala jak w książce pisze spedziłem przy nim dwa dni i nic to nie dało - to już koniec tego długiego postu sorki ale musiałem wam opisać wszystkie moje moje problemy , dlatego szukam u was pomocy z góry dzieki .