Witam.
Chciałbym się was poradzić. Mianowicie w niedługim czasie chciałbym zakupić komputer.
Ma on służyć do gier (jak i internetu), takich wiecie już bardziej nowych jak np. Fifa 12 lub GTA 4 (wiemy jakie stare dobre GTA jest wymagające).
Dodam, że nie potrafię podkręcać sprzętu.
Części po starym komputerku raczej nie wykorzystam bo u niego nie ma z czego korzystać no, ale napiszę wam krótko opis mojego PC-ta:
-Procesor AMD Sempron 2400+ 1.6 Ghz
-Ram 512MB DDR SDRAM
-ATI Radeon 9250 Series 128MB
-Płyta Główna AS Rock K7UPGRADE-880
-Zasilacz 60W
-Dysk Twardy 80GB
Obojętne mi w sumie jakiej pojemności ma być nowy dysk myślę, że od 160GB w górę.Dysponuje nie dużą kwotą 1600zł.Czekam na wasze propozycje dotyczące kupna sprzętu.
Z góry dziękuję.
Pozdrawiam.
P.S Jeśli mam coś Wam dopisać to piszcie?
Chciałbym się was poradzić. Mianowicie w niedługim czasie chciałbym zakupić komputer.
Ma on służyć do gier (jak i internetu), takich wiecie już bardziej nowych jak np. Fifa 12 lub GTA 4 (wiemy jakie stare dobre GTA jest wymagające).
Dodam, że nie potrafię podkręcać sprzętu.
Części po starym komputerku raczej nie wykorzystam bo u niego nie ma z czego korzystać no, ale napiszę wam krótko opis mojego PC-ta:
-Procesor AMD Sempron 2400+ 1.6 Ghz
-Ram 512MB DDR SDRAM
-ATI Radeon 9250 Series 128MB
-Płyta Główna AS Rock K7UPGRADE-880
-Zasilacz 60W
-Dysk Twardy 80GB
Obojętne mi w sumie jakiej pojemności ma być nowy dysk myślę, że od 160GB w górę.Dysponuje nie dużą kwotą 1600zł.Czekam na wasze propozycje dotyczące kupna sprzętu.
Z góry dziękuję.
Pozdrawiam.
P.S Jeśli mam coś Wam dopisać to piszcie?