logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

BMW 316 i centralny zamek. Zdalne sterowanie. Kłopoty przy montażu.

macrus 04 Sty 2005 23:08 2150 5
REKLAMA
  • #1 1110545
    macrus
    Poziom 17  
    Ocena: 34
    Witam i wszystkiego dobrego w 2005 roku.
    Czy jest mi w stanie ktos powiedzieć czy są i ewentualnie jakie problemy podczas montowania zdalnego sterowania centralnym zamkiem w tym aucie.Jeżeli ktoś napotkał jakiś problem to proszę o info.Auto jest z 94 roku.No i jak tam jest sterowanie centralnym zamkiem.
  • REKLAMA
  • #2 1110826
    sfinx
    Poziom 17  
    Ocena: 57
    Witam

Bardzo fajnie sie to robi, musisz wyciagnac schowek, za nim ukryty jest
    sterownik centralnego zamka, sterowany plusem.
    Opis poszedl na priv.

Pozdrawiam
    grzegorz
  • REKLAMA
  • #3 1216013
    vicia
    Poziom 11  
    Ocena: 1
    Jeżeli można prosił bym również o pomoc w tym temacie. Planuję kupić jakiś sterownik z pilotem z allegro i otwierać centralny zdalnie. Nie mam pojęcia jak sie za to zabrać. Wiem że to chyba coś z 24 i 25 pinem w sterowniku nad nogami pasażera, ale jeszcz go nie szukałem. Pozdrawiam
  • REKLAMA
  • #4 1217406
    sfinx
    Poziom 17  
    Ocena: 57
    jesli tylko zdalne sterowanie bez alarmu to radzilbym kupic Zamstera Plus.
    Mozna go sobie dowolnie skonfigurowac i dodatkowo jest jeszcze opcja domykania po nieumysllnym otwarciu (cos jak w alarmie samochodowym).
  • REKLAMA
  • #5 1223638
    andrzejk123
    Poziom 11  
    Ocena: 7
    mam problem z podłączeniem alarmu do sterowania centralnego zamka w BMW E36 coupe r.92 POTRZEBUJE POMOCY!!!!!
  • #6 3475313
    treworo
    Poziom 2  
    Ocena: 1
    podlanczam sterowanie do zamka centralnego w bmw e36 93 r i nie moge dac sobie rady czytalem o tym ale nic. wiem ze mam sie podpiac w centralke
    ale moj sterownik nie podaje plusa tylko mase
    wiec musze zastosowac przekazniki no nie????????
    i gdzie sie podpiac nie pisze nigdzie jakie to piny u mnie tam i nie wiem podajcie jakis opisik na meila treworo.vip(_at_)interia.pl dzieki i pozdrawiam
REKLAMA