logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Mikrofon do Creative Sound Blaster Tactic 3D Alpha - brak dźwięku, opcje zakupu

Adam4495 07 Wrz 2012 14:52 1008 8
REKLAMA
  • #1 11287621
    Adam4495
    Poziom 9  
    Witam Mam słuchawki Creative Sound Blaster Tactic 3d Alpha i mam problem tego typu, że nie słychac mnie, a jak robie test np na echo i na steam rownoczesnie to na tescie z steam wszystko dokladnie slychac co echo mowi, ale mnie nie slychac. Co można z tym zrobić? I czy jest możliwość dokupienia takiego mikrofonu doczepianego?
  • REKLAMA
  • #3 11287960
    Adam4495
    Poziom 9  
    Już ci tłumacze. Mikrofon mi działa normalnie bo niedawno sprawdzilem i podlaczylem do starych slucghawek Creative okazało się ze coś w kablu się zrobiło i nie łączy coś w kablu

Proszę poprawić błędy pisowni w swoich wypowiedziach! Niewykonanie polecenia nagrodzę ostrzeżeniem. 3.1.13. (Zabronione jest publikowanie wpisów naruszających zasady pisowni języka polskiego, niedbałych i niezrozumiałych. [DriverMSG]
  • REKLAMA
  • #5 11288003
    Adam4495
    Poziom 9  
    Czy da sie to jakoś naprawić?
  • REKLAMA
  • #7 11288605
    Adam4495
    Poziom 9  
    Ok dzieki, a w serwisie komputerowym zrobią takie coś?
  • REKLAMA
  • #9 11288939
    Adam4495
    Poziom 9  
    Dziekuję za pomoc

Podsumowanie tematu

LABEL_AI_GENERATED
Użytkownik zgłasza problem z mikrofonem w słuchawkach Creative Sound Blaster Tactic 3D Alpha, który nie działa poprawnie, mimo że inne dźwięki są słyszalne. Po sprawdzeniu okazało się, że problem leży w uszkodzonym kablu. Użytkownik pyta o możliwość naprawy oraz zakupu nowego mikrofonu. Odpowiedzi sugerują, że można wymienić kabel, a naprawa powinna być możliwa w każdym serwisie elektronicznym.
Podsumowanie AI na podstawie dyskusji. Może zawierać błędy.
REKLAMA