Mam Pytanie jaki Kupić Kolumny i Wzmacniacz żeby to grało w miarę głośno i z basem ale Żeby Było w miarę tanie??Interesuje Mnie Stereo Typu wzmacniacz i 2 Słupki..
Czy wolisz polską wersję strony elektroda?
Nie, dziękuję Przekieruj mnie tamkamil012345 napisał:Dziękuje za taką wspaniałą wypowiedz hehe ale kolumny To za 100 zł widziałem i to naprawdę Extra na pchlim targu 180 WAT (RMS) ale niestety 8 OHM tylko że wiem jak graja i grają świetnie nie pamiętam firmy..A Wzmacniacz Pasował BY KENWOOD K47 ALBO ak47 jakoś tak Ten zestaw właśnie był tak bardzo głośny a i basu mu nie brakowało też O takie coś się muszę postarać I masz racje On był jakoś z tych starych ale ie rozumiem tego Skrótu
STK?
Pablo1964 napisał:kamil012345 napisał:kolumny To za 100 zł widziałem i to naprawdę Extra na pchlim targu 180 WAT (RMS) ale niestety 8 OHM tylko że wiem jak graja i grają świetnie
Gdzie miałeś okazję ich słuchać? Na targu?
bestboy21 napisał:kamil012345 napisał:Dziękuje za taką wspaniałą wypowiedz hehe ale kolumny To za 100 zł widziałem i to naprawdę Extra na pchlim targu 180 WAT (RMS) ale niestety 8 OHM tylko że wiem jak graja i grają świetnie nie pamiętam firmy..A Wzmacniacz Pasował BY KENWOOD K47 ALBO ak47 jakoś tak Ten zestaw właśnie był tak bardzo głośny a i basu mu nie brakowało też O takie coś się muszę postarać I masz racje On był jakoś z tych starych ale ie rozumiem tego Skrótu
STK?
STK to końcówka mocy.
Kenwoody "KA" to dobre stare klocki.
Czasami pojawia się na allegro KA71, ten dziadek ma transformator 440W .
Tym to już remizę można nagłośnić a nie tylko mieszkanie.
...a tak niepozornie wygląda.
![]()
![]()
Jeśli koniecznie chcesz żeby nikt ci nie odpowiadał dzień dobry to to jest trafny wybór.
kamil012345 napisał:Hehe Ty to masz fajne OdpowiedziAle masz racje taka prawda napchają Różnych funkcji HDMI chyba ze 4 + DVD radia Gry I-POD Jezu daj spokój a włączysz Prosty stary wzmacniacz i zasuwa jak talala
i W tym starym masz Tylko przykładowo AUX1,AUX2 I jest git
bestboy21 napisał:kamil012345 napisał:Hehe Ty to masz fajne OdpowiedziAle masz racje taka prawda napchają Różnych funkcji HDMI chyba ze 4 + DVD radia Gry I-POD Jezu daj spokój a włączysz Prosty stary wzmacniacz i zasuwa jak talala
i W tym starym masz Tylko przykładowo AUX1,AUX2 I jest git
Już nie wspomnę jakiej wielkości robią te amplitunery, wzmacniacze estradowe są mniejsze , ale Kowalski popatrzy na wielkie migające kolorowymi ledami cacko z chromowanym potencjometrem i musi go mieć (a w środku pusto).
Uzytkowinik19 napisał:Dobry STK nie jest zły, przy zakupie trzeba tylko uważać aby nie naciąć się na podróby tych układów więc faktycznie początkującemu można odradzić.
Do 200zł to szukaj Sony TA-F270, PIONEER A-227, Yamaha A-400, Kenwood KA-1010
Podaj budżet na kolumny oraz wielkość pomieszczenia to coś dobierzemy.
bestboy21 napisał:STK jednak bym sobie odpuścił, nie daj bóg kabel wypadnie albo coś.., zrobi się zwarcie i wzmacniacz na opał bo wsadzać chińczyka to szkoda zachodu.
kamil012345 napisał:Dziękuje wam za Odpowiedz Jednak Jeszcze trochę będę musiał poczekać na jakiś sprzęt do domu hehe Dziękuje wam Bardzo
Dodano po 3 [minuty]:
Jednak mam Pytaie jeszcze Czy ten Wzmacniacze są na układach STK?Sony TA-F270, PIONEER A-227, Yamaha A-400, Kenwood KA-1010