Witam, Mam Taki Problem. Kupiłem laptopa jak w temacie, wszystko ładnie pięknie, gdyby nie to że był Niemiecki Windows XP. Więc wziąłem się od razu za Instalację Świeżej wersji XP i tu problem. Podczas instalacji z nie wiadomych przyczyn laptop się wyłączył, starego Xp nie było więc zacząłem instalację ponownie, ale Teraz mam problem, bo gdy chcę zainstalować XP, Vista czy 7 to jest cały czas jeden i ten sam błąd "STOP: 0x000000A5" w wolnym tłumaczeniu "W tym systemie w systemie bios nie jest w pełni zgodny ze standardem ACPI. Skontaktuj się z dostawcą systemu, aby uzyskać zaktualizowany system bios. Jeśli nie możesz uzyskać aktualizacji BIOS-u lub najnowszy bios oferowany przez dostawcę nie jest zgodny z interfejsem ACPI, można wyłączyć tryb ACPI podczas instalacji w trybie tekstowym. Aby to zrobić, po prostu naciśnij klawisz F7, gdy zostanie wyświetlony monit o zainstalowania sterowników pamięci masowej. System nie poinformuje że klawisz F7 został naciśnięty - będzie wyłączy tryb ACPI i umożliwi kontynuowanie instalacji"
Proszę, niech ktoś mi doradzi co z tym zrobić bo już nie wiem. Trik z klawiszem F7 nie działa i tak mam ten sam błąd, spróbuję wszystkich możliwości. ; ))
Proszę, niech ktoś mi doradzi co z tym zrobić bo już nie wiem. Trik z klawiszem F7 nie działa i tak mam ten sam błąd, spróbuję wszystkich możliwości. ; ))