logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Samsung wave 5330 - ekran dotykowy działa, klawisze i klawiatura qwerty już nie.

DiferenteAtodas 09 Cze 2013 10:48 1929 3
REKLAMA
  • #1 12397928
    DiferenteAtodas
    Poziom 2  
    Witam, na samym początku chciałam zaznaczyć, że jestem kobietą i o telefonach jak i o ich budowie wiem tyle co nic. Ale mamy niedzielę wszystko jest pozamykane więc pomyślałam, że napiszę. A więc tak, wczoraj mojej koleżance wypadł z rąk mój telefon. Tylne wieczko odpadło i bateria wypadła. Poskładałam go i włączyłam. Telefon uruchomił się bez zarzutów ale...3 klawisze funkcyjne pod ekranem dotykowym nie działają i nie działa też klawiatura qwerty. Podświetla się tak jakby działała, ale jak wciskam klawisze to nic nie działa. Czy wie ktoś co to może być i jaki byłby ewentualny koszt naprawy (mniej więcej). Z góry dziękuję. :)
  • REKLAMA
  • #2 12399138
    grubas
    Poziom 40  
    Ocena: 552
    Tutaj nie wyceniamy napraw.
    Przejdź i popytaj w punktach GSM.
  • REKLAMA
  • #3 12400417
    DiferenteAtodas
    Poziom 2  
    Ważniejszym zagadnieniem było dla mnie po prostu co to jest. Koszt był czymś ewentualnym. :)
  • #4 12401040
    qs300
    Poziom 33  
    Ocena: 361
    Mógł się urwać filtr od klawiatury na płycie głównej, dlatego nie działają klawisze.
    Jeśli chodzi o koszt naprawy, to trzeba się przejść po komisach, gdzie naprawiają telefony i popytać.
REKLAMA