logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Internet 25GB w Plusie – czy wystarczy na fora, GG, YouTube i gry online?

Katechi 26 Kwi 2014 16:00 6318 3
REKLAMA
  • #1 13544596
    Katechi
    Poziom 2  
    Ocena: 1
    Witam, mam ofertę z Plusa na laptopa z Internetem 25GB za 49 zł.
    Szukałam w Internecie informacji na ile starcza taki Internet, i znalazłam mieszane opinie. Niektórzy piszą, że przeciętny użytkownik nie wykorzystuje tyle, na jednym forum zaś było napisane, że starcza tylko na pół godziny.
    Przekopałam Internety i niestety dalej nie wiem czy się opłaca to kupować, czy na nic mi nie starczy.
    Zaznaczę, że z tego Internetu korzystałabym tylko w dni robocze, głównie do for internetowych, ew. Youtube (które podobno nie jest limitowane), Gadugadu. Ciekawi mnie jak taki Internet sprawdza się w grach internetowych.
  • REKLAMA
  • #2 13544640
    matek451
    Poziom 43  
    Ocena: 5737
    Zapoznałaś się dokładnie z regulaminem tej oferty? Oferta 25GB za 49 zł i to z laptopem brzmi niewiarygodnie. Skąd taka propozycja, salon, BOK czy DUK? Podaj linka do regulaminu. Na stronie Plusa wygląda to zupełnie inaczej, np za 25GB bez laptopa trzeba zapłacić 79,99.
    Pomogłem? Kup mi kawę.
  • REKLAMA
  • #3 13544686
    pawel0414
    Poziom 21  
    Ocena: 63
    Jeśli nie będziesz ściągał dużych plików to ten limit ci wystarczy. Co do gier , jeśli chodzi o jakieś FPS'y to wszystko zależy od stabilności połączenia. Ogólnie opinia jest taka , że ten internet nie nadaje się do grania w gry , w których wymagany jest krótki czas odpowiedzi (ping) i brak skoków (choke).
  • #4 13545092
    Katechi
    Poziom 2  
    Ocena: 1
    Dzwonili z Plusa do mojej mamy. Zapisała ona cenę, laptopy do wyboru i Internet...
    Też widziałam cennik. Jeszcze z mamą pogadam później o tym.

Ok, rozumiem. Nawet dobrze. Nie będzie niepotrzebnie odciągać od pracy.
REKLAMA