Witam serdecznie.
Niedługo kończy mi się umowa z Orange (internet stacjonarny, opcja 6144Kbps) i mam mały dylemat co wybrać.
Czytałam w necie różne artykuły, ale co portal to inna opinia.
Więc postanowiłam zasięgnąć porad od typowych specjalistów od sieci (którzy mam nadzieję, że tu bywają)
A więc przejdźmy do konkretów
Szukam czegoś:
- mobilnego, szybkiego i bez limitów.
- cena internetu - max 80zł (choć jakby było coś troszkę tańszego i godnego uwagi, to nie pogardzę)
Urządzenia które korzystałyby z sieci to:
2 laptopy, tablet, telefon.
Ewentualne propozycje w opcji stacjonarnej (które obecnie są bardzo dobre na rynku) również wezmę pod uwagę.
Moja miejscowość znajduje się w woj. Wielkopolskim (małe miasto niedaleko Poznania) - z zasięgiem raczej problemów tu nie ma.
Z góry dziękuję za odpowiedź i oczywiście za pomoc!
Ps. Areo2 - ten "krokodyl" odpada
Pozdrawiam
Gosia
Niedługo kończy mi się umowa z Orange (internet stacjonarny, opcja 6144Kbps) i mam mały dylemat co wybrać.
Czytałam w necie różne artykuły, ale co portal to inna opinia.
Więc postanowiłam zasięgnąć porad od typowych specjalistów od sieci (którzy mam nadzieję, że tu bywają)
A więc przejdźmy do konkretów
Szukam czegoś:
- mobilnego, szybkiego i bez limitów.
- cena internetu - max 80zł (choć jakby było coś troszkę tańszego i godnego uwagi, to nie pogardzę)
Urządzenia które korzystałyby z sieci to:
2 laptopy, tablet, telefon.
Ewentualne propozycje w opcji stacjonarnej (które obecnie są bardzo dobre na rynku) również wezmę pod uwagę.
Moja miejscowość znajduje się w woj. Wielkopolskim (małe miasto niedaleko Poznania) - z zasięgiem raczej problemów tu nie ma.
Z góry dziękuję za odpowiedź i oczywiście za pomoc!
Ps. Areo2 - ten "krokodyl" odpada
Pozdrawiam
Gosia