No widzisz Kolego Szanowny jak nam ładnie poszło! Udało się! BRAVO !

Nadal jednak będąc nie do końca świadomym swoich braków w umiejętnościach i doświadczeniu,
usiłujesz agresją maskować braki wiedzy
Sugeruję więcej POKORY na tym Forum -
tu na Elektrodzie nikt nikogo nie wyzywa od półgłówków, debili, analfabetów, ciamajd, niekumatych durniów, lub leniwych gówniarzy którym się czytać nie chce, a drą ryja - tu, jeśli ktoś się w ten właśnie sposób zachowuje, po prostu jest IGNOROWANY i nie otrzymuje pomocy.
Wyłącznie mojej anielskiej cierpliwości zawdzięczasz odblokowanie swojego urządzenia.
I nie życzę Tobie, by coś kiedyś poszło z nim nie tak.
Bo kto Tobie pomoże?
Cytat: Tylko że trzeba potrafić wytłumaczyć tak by ktoś to zrozumiał oraz od początku do końca
- Hm, gotowe rozwiązania sprzedaję na Allegro - mam ponad 3.000 POZYTYWÓW i 16 negatywów. To świadczy o jakości mojej oferty i umiejętności tłumaczenia. Inne oferty znajdziesz już za parę złotych. A na Elektrodzie POMAGAM NON-PROFIT, gdy ktoś samemu coś zacznie i nie wie jak skończyć. Na ponad 4 tysiące postów błędnej odpowiedzi udzieliłem W TRZECH.
I jako ciekawostka, mam nawet certyfikat ze skuteczności tłumaczenia nowych technologii osobom 50+ (taki społeczny projekt "Latarnik"). Słowem, nawet dziadek skumał, gdy mu tłumaczyłem. Więc dajesz radę!
Na Forum Elektroda Tłumaczę i pomagam równie skutecznie.
Cały czas mylisz komercyjną ofertę od A do Z z pomocą w rozwiazaniu problemu na Forum. ZMIEŃ TO!
PS: a trybu EDYCJI używam do zabawy kolorami, a nie dopisywania merytorycznej treści.
Życzę zdrowia, mierz ciśnienie tetnicze, mojemu Tacie z nerwów żyłka w mózgu pękła, niestety...
Moderowany przez DriverMSG: 3.1.11. Zabronione jest publikowanie wpisów nie zawierających merytorycznej treści, zawierających szkodliwe porady, porady nie będące próbą rozwiązania problemu oraz publikowanie identycznych wpisów następujących po sobie lub powtarzających informacje ujęte w toku dyskusji.