Czy wolisz polską wersję strony elektroda?
Nie, dziękuję Przekieruj mnie tamwiq97 napisał:Bez utraty gwarancji na co?Czy da się to zrobić bez utraty gwarancji?
Cytat:Więc jednak wiesz, a takie lamerskie pytania zadajeszjarek_lnx Raczej wiem papier wodny 800-2500 (jak ktoś ma to więcej) i może pastą na koniec. Wszystko na czymś płaskim u mnie szkło jest na pewno płaskie Razz i ruchy w jedną stronę, nie przyciskać boków, równomierne obciążenie, nie za mocno... papier oczywiście zmoczyć. ... Chyba dobrze wyszlifowałem radiator? Był na nim fabryczny trochę słaby szlif.
Cytat:Po fabrycznej obróbce były dosyć głębokie ślady narzędzia, trochę zmniejszałem chropowatość.Co szlifowałeś u siebie?
Cytat:Usuwasz trochę materiału w punkcie styku, po wielu próbach powierchnie bedą do siebie lepiej pasować, z tym zastrzeżeniem że procesor też ma jakieś odchyłki płaskości, jak dopasujesz do swojego, do innego będzie trchę gorzej pasować, pewnie ta "krzywizna" procesora jest bardzo mała, ale jakaś jest.Mam zeskrobać/zeszlifować radiator żeby pasował do krzywego procesora?