logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

stary unifon wekta - co oznaczają styki od 1 do 6 ? (zdjęcie)

cwieqq 06 Sie 2014 19:12 2289 4
  • #1 13856646
    cwieqq
    Poziom 9  
    Witam. Chciałbym dowiedzieć się co oznaczają styki w starej wekcie z dużym kluczem pod słuchawką. cyfry są napisane od dołu do góry. tylko tyle jest mi potrzebne a z podłączeniem nowego nie będę miał problemu. niestety nie dysponuje obecnie komputerem a jedynie telefonem więc jakość zdjęcia słaba i jakiekolwiek poszukiwania w innych tematach bardzo utrudnione. proszę o wyrozumiałość i odpowiedź. z góry dziękuje. pozdrawiam
    Załączniki:
    • stary unifon wekta - co oznaczają styki od 1 do 6 ? (zdjęcie) 2014-08-06_19_08_23.jpg (1.14 MB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
  • #3 13857373
    cwieqq
    Poziom 9  
    dziękuje za link, akurat już wcześniej go przestudiowalem i za dużo on mi nie pomooże bo miernika nie mam. u mnie też jest trochę inna sytuacja bo podłączenie w domofonie jest znane. tam były tylko kable wystające ze ściany. da radę określić znaczenie kabli na podstawie samego położenia w domofonie ?
  • Pomocny post
    #4 13857519
    Ircys
    Specjalista Domofony
    Ocena: 2085
    1.wywołanie
    2.masa
    3.słuchawka
    4.mikrofon
    5.otwieranie
    6.otwieranie
    Liczone od dołu do góry.

Pozdrawiam
  • #5 13857585
    cwieqq
    Poziom 9  
    Dziękuje Ci bardzo ! :) O to mi chodziło. Teraz tylko pozostaje mi zamienić domofon na nowy, w którym wszystko opisane mam.

Pozdrawiam :)
REKLAMA