Na telefonie uruchamiasz Kies Air.
Poniżej dostajesz adres IP, który wpisujesz w przeglądarce na komputerze.
Przykładowo: 192.168.0.13:8080.
Telefon podaje ci hasło 4-cyfrowe.
W przeglądarce otrzymujesz przykładowe okno.
Witaj, miałem kiedyś Kies-a ok 2 lata temu, może chodzi o wersję, bo pamiętam mogłem wejść w numery telefonów, ot taki przykład, teraz mam po lewej na górze, mówimy o Kies-ie podłącz urządzenie..... i tyle, nie widzi telefonu jedyne co mam pewne to kabel USB, bo mam Ładowanie telefonu. Sam już nie wiem co zrobić, jeszcze zainstaluję starą wersję KIES-a, może to ma znaczenie?
Edit:
Zainstalowałem wersję 2.6.2. 140 14_6 połączył się rozpoznał telefon, ale nie ma po lewej stronie w liście zakładki wiadomości.
✨ Aby zapisać i wydrukować wiadomości SMS z telefonu Samsung Galaxy mini S5570, można skorzystać z programu Samsung Kies. Użytkownik powinien uruchomić Kies Air na telefonie, a następnie wpisać podany adres IP w przeglądarkę komputera, aby uzyskać dostęp do wiadomości. W przypadku problemów z wersją Kies, sugerowane jest zainstalowanie starszej wersji. Alternatywnie, można użyć aplikacji MyPhoneExplorer, która również umożliwia zarządzanie wiadomościami SMS i innymi danymi w telefonie. Wygenerowane przez model językowy.