logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

[Inne] Audi A4 B5 - Jak podłączyć radio, aby działały wszystkie głośniki i subwoofer?

Pałubik 20 Wrz 2014 12:57 11025 8
REKLAMA
  • #1 13975422
    Pałubik
    Poziom 8  
    Witam serdecznie. Kupiłem Audi a4 b5 kombi z niemiec. Mam problem z radiem w tym które było grały tylko przednie głośniki i bardzo cicho tylnie. Dodałem pare fotek - kabli jakie są do podłączenia radia - dodam że nie wszystkie są umieszczone w kostkach a w czarnej kostce (środkowej) jest urwany jeden kabel.

[Inne] Audi A4 B5 - Jak podłączyć radio, aby działały wszystkie głośniki i subwoofer?
    radio które chce podłączyć
    A reszta zdjęć to czarna skrzynka i jej oznaczenia która znajduje się w lewym boku w bagażniku
    [Inne] Audi A4 B5 - Jak podłączyć radio, aby działały wszystkie głośniki i subwoofer? [Inne] Audi A4 B5 - Jak podłączyć radio, aby działały wszystkie głośniki i subwoofer? [Inne] Audi A4 B5 - Jak podłączyć radio, aby działały wszystkie głośniki i subwoofer?

Moje pytanie brzmi co mam zrobić aby podłączyć radio i żeby wszystko działało?? Czy mam wszystko żeby działał subwoofer?? Liczę na konkretne odpowiedzi
  • REKLAMA
  • #3 13975680
    Pałubik
    Poziom 8  
    AudioMedia amr113 - chciałem założyć takie radio bo w przednim aucie świetnie grało, jest na pendriva a przede wszystkim jest nowiusieńkie
  • REKLAMA
  • #4 13975708
    DriverMSG
    VIP Zasłużony dla elektroda
    Ocena: 4883
    Wygląda na to, że poprzednio było radio Symphony. Tylne głośniki wraz z subwooferem podłączyć możesz do LineOUT w radiu - cinch'e.
    Upewnij się, że subwoofer jest zasilany.

• #5 13975725
    Pałubik
    Poziom 8  
    DriverMSG napisał:
    Wygląda na to, że poprzednio było radio Symphony. Tylne głośniki wraz z subwooferem podłączyć możesz do LineOUT w radiu - cinch'e.

Radio jakie przyjechało z niemiec to Blaupunkt - nie wiem czy dobrze napisałem - i to właśnie w nim grały tylko głośniki przednie i bardzo cicho tylne
  • REKLAMA
  • #6 13975780
    DriverMSG
    VIP Zasłużony dla elektroda
    Ocena: 4883
    Pałubik napisał:
    Blaupunkt
    To marka, nie model i to oni robią Symphony.

Pałubik napisał:
    to właśnie w nim grały tylko głośniki przednie i bardzo cicho tylne
    napisał:
  • #7 13975807
    Pałubik
    Poziom 8  
    To może wina tych dwóch kabli które nie są podpięte tylko wiszą osobno zaizolowane [Inne] Audi A4 B5 - Jak podłączyć radio, aby działały wszystkie głośniki i subwoofer?
  • REKLAMA
  • #9 17426106
    Mortis71
    Poziom 10  
    witam kolego to kable 15 i cd gnd czerwona wtyczka w radiu symphony

Dodano po 22 [minuty]:

Panowie pomocy posiada radio symphony i taki objaw z nim nie ma fadera (przód tył) subwoofer Nokia słabo gra i tył głośniki też myślałem że więcej dam na tył i będzie ok a tu dupa nie ma fadera wyświetla się ale nie reaguje.......dodam zdjęci podpięcia kostek jedna z nich nie używana ?????można auxa podpiąć ? już tyle się naczytałem ale nie trafiłem na dobry artykuł..pozdrawiam dziękuje

Podsumowanie tematu

LABEL_AI_GENERATED
Użytkownik Audi A4 B5 kombi z Niemiec ma problem z podłączeniem radia, w którym grają tylko przednie głośniki, a tylne bardzo cicho. Zidentyfikowano, że poprzednie radio to Blaupunkt, a użytkownik planuje zainstalować radio AudioMedia amr113. Wskazówki dotyczące podłączenia obejmują użycie wyjścia LineOUT do podłączenia tylnych głośników i subwoofera, a także sprawdzenie zasilania subwoofera. Użytkownik zauważył, że dwa kable są niepodłączone, co może być przyczyną problemu. Inny uczestnik dyskusji wspomniał o radio Symphony, które nie ma fadera, co może wpływać na jakość dźwięku.
Podsumowanie AI na podstawie dyskusji. Może zawierać błędy.
REKLAMA