logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Sklep AVT - szybka wysyłka i solidne pakowanie zamówionych elementów

17 Lut 2015 08:12 2121 4
REKLAMA
  • #1 14446995
    Konto nie istnieje
    Konto nie istnieje  
  • REKLAMA
  • #2 14447010
    dr.hannibal
    Poziom 22  
    Ocena: 92
    Mam nadzieję, że nie jesteś pracownikiem ww. sklepu lub też jakimś znajomym ;)
    O ile tak bardzo się poprawiło to trzeba by spróbować u nich kolejnych zakupów.
    Raz robiłem zakupy w AVT (jakieś 3-4 lata temu), trochę większe bo za ok. 500zł i powiem jedno... w życiu nie widziałem takiego bałaganu w żadnym sklepie online.
    Na wysłanie czekałem chyba ze 2tyg. po czym okazało się, że sprzedali mi kilka rzeczy których nie mieli na stanie, załatwienie tego (wysłanie bez brakujących elementów) zajęło kolejny tydzień - żenada.
  • REKLAMA
  • #3 14447030
    Konto nie istnieje
    Konto nie istnieje  
  • REKLAMA
  • #4 14447789
    kassans
    Poziom 32  
    Ocena: 411
    Ja zamawiałem jakiś czas temu to też nie było problemów paczka przyszła z dnia na dzień bardzo ładnie zapakowana.
  • #5 15047182
    Simson671
    Poziom 12  
    Ocena: 9
    Kupowałem sporo części elektronicznych w tym sklepie bo na ok. 100zł w jednym zamówieniu (sama drobnica). Przeczytawszy opinie o braku elementów na magazynie nawet nie zamawiałem tego online, tylko poszedłem z listą na całą kartkę A4 do sklepu. Tam Starszy Pan mało nie dostał zawału jak zobaczył listę i powiedział, że będzie ciężko to zrealizować i że w ogóle takich rzeczy nie robią, że to powinno przejść przez system itd. Natomiast młodszy Pan wziął listę, wszystko wklepał w system, za 10 min. miałem elementy gotowe do odbioru. Było wszystko co chciałem, zapakowane i podpisane, mimo wielu opinii o tym, że nie ma 30% elementów co są na stronie, kupowałem np. ATXmegę128A3AU, rezystory po 1% tolerancji, zarówno w SMD i THT, tranzystory niestandardowe itp. Co do cen to np. Xmega kosztowała 35zł, na tme ok. 51zł więc różnica jest, w dodatku nie trzeba brać części w hurtowych ilościach, ew. kilkanaście szt. a nie 100 czy więcej. W skrócie to co było na ich stronie mieli też na magazynie.

Rzadko piszę opinie ale po prostu byłoby niesprawiedliwe, żeby ten sklep dostawał tak niskie noty, podczas gdy w rzeczywistości klient jest obsługiwany miło, szybko i od ręki, w dodatku ze sporym zapleczem dość nietypowych elementów w dobrych cenach.

Pozdrowienia dla "Legendarnego Starszego Pana" :-)
REKLAMA