Kupowałem sporo części elektronicznych w tym sklepie bo na ok. 100zł w jednym zamówieniu (sama drobnica). Przeczytawszy opinie o braku elementów na magazynie nawet nie zamawiałem tego online, tylko poszedłem z listą na całą kartkę A4 do sklepu. Tam Starszy Pan mało nie dostał zawału jak zobaczył listę i powiedział, że będzie ciężko to zrealizować i że w ogóle takich rzeczy nie robią, że to powinno przejść przez system itd. Natomiast młodszy Pan wziął listę, wszystko wklepał w system, za 10 min. miałem elementy gotowe do odbioru. Było wszystko co chciałem, zapakowane i podpisane, mimo wielu opinii o tym, że nie ma 30% elementów co są na stronie, kupowałem np. ATXmegę128A3AU, rezystory po 1% tolerancji, zarówno w SMD i THT, tranzystory niestandardowe itp. Co do cen to np. Xmega kosztowała 35zł, na tme ok. 51zł więc różnica jest, w dodatku nie trzeba brać części w hurtowych ilościach, ew. kilkanaście szt. a nie 100 czy więcej. W skrócie to co było na ich stronie mieli też na magazynie.
Rzadko piszę opinie ale po prostu byłoby niesprawiedliwe, żeby ten sklep dostawał tak niskie noty, podczas gdy w rzeczywistości klient jest obsługiwany miło, szybko i od ręki, w dodatku ze sporym zapleczem dość nietypowych elementów w dobrych cenach.
Pozdrowienia dla "Legendarnego Starszego Pana"