kamilo877 napisał: Kupiłem starter za 5 zł. Doładowałem konto za 50 poprzez doładowania play.
Pisałem nie raz (a matek451 niezliczoną ilość razy), że musi być za 9 zł. Ten za 5 zł radziłem w ostateczności do testów (bo nie mogłeś dostać drugiego a oba mają 1 GB gratis na wakacje).
matek451 napisał: 55 zł w plecy.
Niekoniecznie, może to wygadać, co będzie łatwiejsze gdy karta będzie siedzieć w telefonie (a nie routerze).
kamilo877 napisał: Jest może możliwość z doładowanej karty jakoś przelać te pieniądze
Najlepiej wygadać, a jeśli nie to wydać na SMS premium, najpopularniejsze to:
-miesiąc abonamentu na chomikuj.pl za 24 zł 50 GB (normalnie 14 zł)
-złoto w World Of Tanks (różne ceny).
W obu przypadkach można to sprzedać na Allegro, ale to jeszcze większa strata, bo kupa osób ma kasę z którą nie wie co zrobić i gotowi są sprzedawać nawet za 20%.
kamilo877 napisał: W rbm mobile jest coś takiego jak nienaliczany transfer od godz 24- 9 ?
A po co to komu? W RBM masz to w godzinach 0-24. Poczytaj oferty innych operatorów to zobaczysz co to "noce bez limitu", to też limit tylko zwykle dużo większy, ale żadnego zasysania 50 Mb/s po 8 godzin (240-248 na miesiąc), lecz zwykle 100 GB i po zabawie. Więcej ma Plus 200 GB, ale nie bez limitu, płatne i w chorych godzinach, sorry ale 1:00-8:00 to ja śpię (a nawet jeśli nie to internet to ostatnie na co mam ochotę).