logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Kenwood KDC-7070R – radio wyłącza się po 30 min, brak wsadu EEPROM 24C01

daniel.sz 25 Maj 2005 13:07 1459 2
REKLAMA
  • #1 1523580
    daniel.sz
    Poziom 21  
    Ocena: 31
    Witam Panowie dostałem do naprawy ORS Kenwood KDC-7070R radio wyłącza się samo po ok. 30 minutach jest mu w stanie pomóc tylko twardy reset zauważyłem że w radiu była wylutowywana Pamięć 24c01 wy lutowałem eeproma założyłem czystego i efekt ten sam wynikało by z tego że radio potrzebuje wsadu pamięci niestety nie robiłem tego modelu i nie do końca wiem co jest mu potrzebne do szczęścia pod kątem programowym nie jestem zwolennikiem podstawiania binów niemniej jednak od tego muszę zacząć ma ktoś może sprawdzony bin którego zawartość dogadywała by się z resztą? Proszę o wszelkie sugestie i namiary
  • REKLAMA
  • #3 1546864
    daniel.sz
    Poziom 21  
    Ocena: 31
    Witam simonne przepraszam że tak późno odpisuję tak wyszło rzeczywiście w linku który podałeś są pliki które postawiły radio na nogi aż wstyd że tego nie znalazłem wpisałem w wyszukiwarce na początku and"KDC-7070" nie dodałem na końcu R i wyświetliło zero wyników .No ale nieważne jak to mówią winni się tłumaczą :) po prostu zawaliłem. Serdeczne dzięki pozdrawiam
REKLAMA