Witam około 5 miesięcy temu zakończyłem budowę domu i rozglądałem się za jakimś interletem bardzo chciałem założyć z kabla wydzwaniałem do różnych firm i mnie każdy zbywał i mówił że nie da się założyć z kabla byłem w stanie nawet sporo zapłacić za przyłącze ale nie 100% idzie linia przy drodze. Pani z orange zachwalała internet mobilny i mówiła że w mojej miejscowości działa tylko orange rozmawiałem też z osobą która zajmuje się zakładaniem instalacji internetowych i też mówił że tylko orange. Po namyśle kupiłem 40gb za 60zł na 24 miesiące. Dużo używam internetu i jak wziąłem na 24 miesiące miałem taniej. Co miesiąc nie ma opcji żeby wystarczył mi pakiet. Jak pakiet mi się skończył dla testu kupiłem starter do play za 19zł okazało się działa 2 razy tak jak orange i jest bez limitu pewnie jeszcze lepiej chodzi ale mam trochę uszkodzony modem. Wczoraj dzwoniła pani z orange i zaproponowała internet stacjonarny i powiedziała że może dać 10zł rabatu na mobilny + opłata za stacjonarny. Jak to jest wcześniej nie mogli a teraz wydzwaniają i mówią że jest jednak możliwość. I moje pytanie brzmi czy jest możliwość zrezygnowania z tego chorego internetu mobilnego z góry dziękuję
))
Mieszkam w Domaniewicach
Mieszkam w Domaniewicach