logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Koszt i możliwość montażu klimatyzacji w Ford Ka 2008 ze wspomaganiem?

Damians91 03 Sie 2015 12:38 3300 5
REKLAMA
  • #1 14895208
    Damians91
    Poziom 9  
    Ocena: 4
    Witam, mam pytanie. Jaki byłby ew. koszt i czy jest w ogóle taka możliwość założenia klimatyzacji do forda Ka 2008r. wersja ze wspomaganiem. Kupiłem okazyjnie za malutkie pieniądze z oryginalnym przebiegiem 28000. Szkoda mi go sprzedać dalej ale żeby go użytkować klima by sie przydała.

Pozdrawiam
  • REKLAMA
  • #2 14895309
    andrzej lukaszewicz
    Poziom 42  
    Ocena: 2106
    Właśnie dla tego kupiłeś za dobre pieniądze, bo auta z klimą ( i to jeszcze sprawna ) są znacznie droższe niż bez. Z reguły taki zabieg jest nieopłacalny z nowych cześci, a trzeba mieć dawcę (z używanych części).
    Sprzedaj jak jest w dobrym stanie ( po za sezonem letnim) i kup normalny wóz z klimą, jak Ci na tym zależy.
  • REKLAMA
  • #3 14895323
    Anna1987
    Poziom 11  
    Ocena: 10
    andrzej lukaszewicz napisał:
    Właśnie dla tego kupiłeś za dobre pieniądze, bo auta z klimą ( i to jeszcze sprawna ) są znacznie droższe niż bez. Z reguły taki zabieg jest nieopłacalny z nowych cześci, a trzeba mieć dawcę (z używanych części).
    Sprzedaj jak jest w dobrym stanie ( po za sezonem letnim) i kup normalny wóz z klimą, jak Ci na tym zależy.
    Kolega zapytał jasno o koszt a nie o doradzanie czy jest to opłacalne czy nie jest.
    Damians91 napisał:
    Jaki byłby ew. koszt i czy jest w ogóle taka możliwość założenia klimatyzacji do forda Ka 2008r.

Możesz poszukać rozbitka na allegro lub anglika, który dostał w tył i zrobić przekładkę. Potem sprzedasz resztę części co Ci zostały i wyjdziesz na zero lub zarobisz na tym.
  • REKLAMA
  • #4 14895603
    Damians91
    Poziom 9  
    Ocena: 4
    Dzieki Anna, właśnie pytałem o cene a nie o porade opłacalności. Dziękuje. Temat można zamknąć.
  • REKLAMA
  • #5 14895744
    Strumien swiadomosci swia
    Poziom 43  
    Ocena: 6397
    Nie kupuj z anglika bo nie pasuje dużo.
  • #6 14896241
    Anna1987
    Poziom 11  
    Ocena: 10
    Strumien swiadomosci swia napisał:
    Nie kupuj z anglika bo nie pasuje dużo.

Napisz co tam nie pasuje zamiast tu strugać wielkiego specjalistę.

Moderowany przez T5:

3.1.5-3.1.7 Nie wysyłaj treści, które powodują celowo konflikty na forum i naruszają dobre obyczaje. Nie wyzywaj drugiej strony dyskusji, nawet jak posiadasz odmienne zdanie.
    Ostrzeżenie.

REKLAMA