logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Najtańszy router na kartę SIM do T-Mobile, prosty w instalacji bez płyty CD

Nieznajomy69 05 Sie 2015 12:41 990 3
REKLAMA
  • #1 14899742
    Nieznajomy69
    Poziom 2  
    witam wszystkich szukam routera który będzie jak najtańszy
    moje wymagania
    żeby działał :D
    był prosty w instalacji i konfiguracji i żeby konfiguracja była bez użycia płyty - mam notebooka który nie ma wejscia na płyty :| najlepiej żeby sterowniki do konfiguracji były by do pobrania
    router będzie używany przez ps3 , telefon , notebook
    internet mam w t-mobile :D
    prosze to BARDZO WAŻNE!!!!!!!!!!
  • REKLAMA
  • #2 14899803
    matek451
    Poziom 43  
    Ocena: 5810
    Routera nie dobiera się według ceny. Ważna jest technologia, w której pracuje, częstotliwości 3G/LTE. Istotne czy ma być mobilny czy stacjonarny, ma mieć złącza anten zew., wejścia LAN? Jaki ma mieć zasięg WiFi? Routery WiFi nie wymagają sterowników. Urządzenia klienckie muszą posiadać karty WiFi.
    Pomogłem? Kup mi kawę.
  • REKLAMA
  • #3 14899809
    Nieznajomy69
    Poziom 2  
    internet ma być mobilny, będzie głównie działał w domu jednorodzinnym , ma być 3g, nie musi mieć anten . mam też modem huawei 3131s2 więc może być taki z portem usb i podpiąć ten modem do routera np tenda 3g150b ma ktoś taki lub miał
    z nim styczność ?
  • #4 14899818
    matek451
    Poziom 43  
    Ocena: 5810
    To, że chodzi o internet mobilny to wiem, T-mobile też. Ale rozróżniamy routerki MiFi do zastosowań mobilnych i doraźnie w domu i routery stacjonarne dedykowane do sieci domowej i pracy 24/7. Poza tym skąd jesteś taki pewien, że T-mobile ma u ciebie zasię 3G w domu bez anten ,robiłeś test? Podaj lokalizację, w wielu przypadkach jest konieczna antena zew. na wybrane pasmo, szczególnie przy UMTS2100. No i budżet.
    Pomogłem? Kup mi kawę.
REKLAMA