logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jaką młotowiertarkę do 800zl możecie polecić?

bobes 26 Gru 2015 11:30 990 3
REKLAMA
  • #1 15270093
    bobes
    Poziom 11  
    Ocena: 26
    Przymierzam się do kupna jakiejś młotowiertarki. Jestem elektrykiem i będzie mi ona głównie potrzeba do wiercenia dziur, puszek w betonie, podkuwania bruzd itd. W pracy korzystałem z młotowiertarkiGBH 2400 BOSCH Professional ale to po prostu złom. Mój budżet to 800 zł. Możecie polecić coś dobrego w tych pieniądzach?
  • REKLAMA
  • #2 15270114
    mawerix123
    Poziom 39  
    Ocena: 949
    bobes napisał:
    będzie mi ona głównie potrzeba do wiercenia dziur, puszek w betonie

bobes napisał:
    Mój budżet to 800 zł. Możecie polecić coś dobrego w tych pieniądzach?

Nie wiem czy znajdziesz w tej cenie nowy sprzęt do wiercenia otworów pod puszki w betonie, na dłuższa metę mechanizm wyzionie ducha przed upływem gwarancji.

Do otwornicy fi 80 używam Makity HR4010, może trochę przesadna ale ma co robić.
  • REKLAMA
  • #3 15270164
    bobes
    Poziom 11  
    Ocena: 26
    Tzn. trochę źle się wyraziłem z tym wierceniem puszek w betonie. Otwory pod puszki będę wiercil głównie w zwykłym pustaku czy cegle, a bardziej zwykłe dziury w betonie. Bo raczej do otworów w betonie pod puszki zaopatrze się w osobny sprzęt.
  • #4 15271530
    Akrzy74
    Spoczywaj w Pokoju
    Ocena: 1497
    bobes napisał:
    Możecie polecić coś dobrego w tych pieniądzach?

Brak widocznego wkładu pracy własnej. To kolega ma skorzystać z wyszukiwarki, wskazać interesujące go modele a my ewentualnie doradzimy.

Zamykam.
REKLAMA