logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jaki to model słuchawek - zdjęcie

Tomeksup 12 Maj 2016 20:01 885 6
REKLAMA
  • #1 15668743
    Tomeksup
    Poziom 16  
    Ocena: 65
    Chciałbym te słuchawki naprawić lecz nie wiem jaki to model. Ktoś rozpoznaje ?

Jaki to model słuchawek - zdjęcieCAM008..jpg (1.15 MB)Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik. Jaki to model słuchawek - zdjęcieCAM008..jpg (1.26 MB)Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
  • REKLAMA
  • #2 15668745
    szymon122
    Poziom 38  
    Ocena: 765
    W jakim celu poszukujesz ich modelu? Na czym polega uszkodzenie? Wg mnie ich jakość nie skłania do ich naprawy.
  • REKLAMA
  • #3 15668756
    Tomeksup
    Poziom 16  
    Moje dotychczasowe padły, a ja je jeszcze podczas próby naprawy załatwiłem na amen.

Te ze zdjęć działają - jest dźwięk. Pękło mocowanie, te z drugiego zdjęcia. Brakuje mi śrubek aby skręcić. Potrzebuje takie same uszkodzone najlepiej.
  • REKLAMA
  • #4 15668847
    310artur
    Poziom 43  
    Ocena: 671
    Taniej kupisz nowe słuchawki w markecie. Ja mam esperanzy za 25PLN i są zaskakująco dobre.
    A uszkodzone kto wystawi? Zapłacisz coś za grata, dopłacisz za wysyłkę i wydasz z 15 PLN...
    To już lepiej kup klej epoksydowy dwuskładnikowy. Cokolwiek tam popękało pozalewaj do kupy i na wierzch i powinno się trzymać.
  • REKLAMA
  • #5 15668858
    Tomeksup
    Poziom 16  
    Tylko środkiem przechodzi regulacja długości. Żeby sięnie posklejało tam gdzie nie trzeba. Spróbuję.
  • #7 15668887
    Tomeksup
    Poziom 16  
    Ok, to jest pomysł.

Podsumowanie tematu

LABEL_AI_GENERATED
Użytkownik poszukuje pomocy w identyfikacji modelu słuchawek, które chce naprawić. Wskazuje, że słuchawki działają, ale mają uszkodzone mocowanie. Inni uczestnicy dyskusji sugerują, że naprawa może być nieopłacalna, proponując zakup nowych słuchawek w markecie, takich jak Esperanza, które są dostępne w niskiej cenie. Zasugerowano również użycie kleju epoksydowego do naprawy oraz technik, takich jak oklejanie taśmą malarską, aby uniknąć sklejania elementów, które powinny pozostać ruchome.
Podsumowanie AI na podstawie dyskusji. Może zawierać błędy.
REKLAMA