Taniej kupisz nowe słuchawki w markecie. Ja mam esperanzy za 25PLN i są zaskakująco dobre.
A uszkodzone kto wystawi? Zapłacisz coś za grata, dopłacisz za wysyłkę i wydasz z 15 PLN...
To już lepiej kup klej epoksydowy dwuskładnikowy. Cokolwiek tam popękało pozalewaj do kupy i na wierzch i powinno się trzymać.
Nie mam wyobrażenia jak to wygląda. Może da się to jakoś np. okleić taśmą malarską czy czymś (to co ma nie być sklejone). Pokombinuj to się wszystko da zrobić.
Użytkownik poszukuje pomocy w identyfikacji modelu słuchawek, które chce naprawić. Wskazuje, że słuchawki działają, ale mają uszkodzone mocowanie. Inni uczestnicy dyskusji sugerują, że naprawa może być nieopłacalna, proponując zakup nowych słuchawek w markecie, takich jak Esperanza, które są dostępne w niskiej cenie. Zasugerowano również użycie kleju epoksydowego do naprawy oraz technik, takich jak oklejanie taśmą malarską, aby uniknąć sklejania elementów, które powinny pozostać ruchome. Podsumowanie AI na podstawie dyskusji. Może zawierać błędy.