logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

ASUS Z97-P i TL-WR940N - mikro freezy przy połączeniu z routerem TL-WR940N

onepain 08 Cze 2016 10:49 777 4
REKLAMA
  • #1 15728057
    onepain
    Poziom 2  
    Witam
    Kupiłem wczoraj komputer zainstalowałem windows 7 home premium 64
    zainstalowałem sterowniki z płyt dołączonych do niego nawet je reinstalowalem ponieważ występuje problem taki ze komputer laguje. Kiedy rusza się kursorem widać ścięcia, podczas oglądania filmików na youtube są ścięcia z dźwiękiem także

3.9GHz Intel Core i5 4690 Quad Core Processor
    16GB RAM - Kingston DDR3 1866MHz
    2TB Hard Drive - Seagate Barracuda 7200RPM, 64MB Cache
    4GB Nvidia GeForce GTX 960 Gigabyte OC Graphics Card
    Wireless N - Asus PCE N15 300Mbps
    Corsair Hydro Series H60 CPU Watercooler +2x Cooler Master SickleFlow 120MM Red LED Front Fans + 1x Inwin 120mm Rear Fan
    ASUS Z97-P Motherboard

aktualizacja sytuacji ponieważ połaczylem się z innym routerem i nagle freezy z komputera zniknęły natomiast gdy łącze się z niedawno kupionym tp link TL-WR940N to mam automatycznie freezy takie co chwile na mili sekundy że kursor przeskakuje i są mikro freezy w grach gdy natomiast rozłączę się z tym routerem problem znika
    sterowniki są wszystkie aktualne do najnowszej wersji to była pierwsza rzecz którą zrobiłem bo myślałem ze to może być właśnie problem sterowników
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • #3 15729837
    onepain
    Poziom 2  
    myśle że konfiguracja jest dobra bo na poprzednim komputerze nic się nie działo łączesię przez wi-fi router stoi na skrzynce bezpośrednio
  • REKLAMA
  • #5 15730258
    onepain
    Poziom 2  
    Problem rozwiązany wystarczy odsunąć router na ok. metr i jest wporządku
REKLAMA