Witam, dostałem tablet Prestigio Multipad 8.0 HD na próbę zaraz po hard-resecie, chodzi średnio, często się zacina, ale najgorszą usterką chyba jest jakość wyświetlanych filmów, np. na Youtube najlepszą jakością jest 360p, a podobno ten tablet ma HD. W filmach pobranych czyli przez odtwarzacz fabryczny (że tak to nazwę) filmy są faktycznie w HD, ale online jest problem. Bardzo proszę o jakieś porady. Dzięki
Dodam jeszcze, że zrobiłem aktualizację systemu do wersji 1.0.4 (było napisane, że naprawia również video player). Niestety nadal sytuacja wygląda tak samo, odpalam film na youtube, maksymalna jakość wyświetlanego filmu to 360p przez co wszystko jest rozmazane, nie da się tak oglądać czego kolwiek. :/
Dodam jeszcze, że zrobiłem aktualizację systemu do wersji 1.0.4 (było napisane, że naprawia również video player). Niestety nadal sytuacja wygląda tak samo, odpalam film na youtube, maksymalna jakość wyświetlanego filmu to 360p przez co wszystko jest rozmazane, nie da się tak oglądać czego kolwiek. :/