Witam, siadł mi komp klika dni temu, najpierw ladował sie i restartował-win 10, potem próbowałem naprawić bootowanie( nie działał tryb awaryjny) za pomocą:http://darmowyinternet.net/forum/temat-windows-nie-uruchamia-sie-bootmgr-is-missing_760 i portem nawet sie już nie ładował i wyskakiwał błąd :
"An operating system wasn’t found. Try disconnecting any drives that don’t contain an operating system.
Press CTRL+ALT+DEL to restart"
kupiłem kieszeń wpakowałem tam dysk i chciałem zgrać zdjęcia dokumenty itp, ale po zainstalowaniu kieszeni dysku nie ma w oknie dialogowym "mój komputer" , nie widać go w komendach cmd- urządzenie nie gotowe, w biosie jest widoczny i w menadżerze urządzeń także, nie mam niestety dostępu do zarządzanie dyskami- tam go nie widzi.\
NIe wiem już co z tym fantem zrobić..
"An operating system wasn’t found. Try disconnecting any drives that don’t contain an operating system.
Press CTRL+ALT+DEL to restart"
kupiłem kieszeń wpakowałem tam dysk i chciałem zgrać zdjęcia dokumenty itp, ale po zainstalowaniu kieszeni dysku nie ma w oknie dialogowym "mój komputer" , nie widać go w komendach cmd- urządzenie nie gotowe, w biosie jest widoczny i w menadżerze urządzeń także, nie mam niestety dostępu do zarządzanie dyskami- tam go nie widzi.\
NIe wiem już co z tym fantem zrobić..