Sługa WSI napisał: viktor_69 napisał: Chciałbym pod software Service Tool usunąć z pamięci wszelkie błędy
I przeczyścić środkiem do połyskiwania kokpitów samochodowych, wystawić w internecie z opisem:
Prawie nowa, powystawowa, uruchomiona jedynie w celu sprawdzenia (...)?
https://www.elektroda.pl/rtvforum/topic3213082.html
Szanowny Panie Specjalisto w związku z tą wypowiedzią nie uważa Pan,że posunął się Pan za daleko w pewnym sensie naruszając moje dobro osobiste oraz w pewnym sensie mój status tutaj na forum tymi pomówieniami. Takie właśnie podobne wypowiedzi spowodowały ,że przed wielu lat przestałem być uczestnikiem tego forum. W przeciwieństwie do Pana ja wierzę w człowieka oraz postępuję z zasadami ogółu norm moralnych jaką jest etyka. To ,że posiada Pan status Specjalisty nie upoważnia Pana do takiego postępowania nie zgodnego z regulaminem.
Regulamin forum Elektroda.pl
3,1,6 Rozpowszechnianie treści sprzecznych z zasadami współżycia społecznego oraz dobrymi obyczajami.
3.1.7. Rozpowszechnianie treści o obraźliwym charakterze, bądź naruszających obowiązujące standardy etyczne.
Jednak uważam ,że jestem inteligentny inaczej dlatego dziękuję Panu za wszelką do tej pory okazaną pomoc. Dalszy prowadzony dialog pomocy uważam za niemożliwy ponieważ cisza jest najlepszą celebracją.
Ps. Nie odpowiedział Pan na moje dwie informacje jako prywatne w tej sprawie dlatego postanowiłem zamieścić je pod danym wątkiem a dotyczącej tego tematu.