logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

[Rozwiązano] Solidna skrzynka narzędziowa do siedzenia/stania, podobna do KETER Rigid

szyno 11 Lut 2017 13:02 12912 6
REKLAMA
  • #1 16270047
    szyno
    Poziom 11  
    Ocena: 28
    Dzień dobry.

Szukam dobrej i solidnej (średniej) skrzynki narzędziowej, na której będzie można spokojnie usiąść czy stanąć. Drobiazgi i tak planuję trzymać w organizerach.
    Obecnie udało mi się znaleźć KETER Rigid (tą środkową), wygląda dość solidnie. Czy możecie polecić ją lub jakąś inną o podobnych wymiarach / funkcjonalności?
    Fajnie, jakby również był to jakiś system (jak Keter Rigid), aby w przyszłości można było dorzucić dół (na kółkach) i w łatwy sposób całość przemieszczać.
    Generalnie chodzi mi o skrzynkę, na której spokojnie będę mógł stanąć czy usiąć, wielkością podobną do tego Ketera.
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • #4 16272434
    szyno
    Poziom 11  
    Dzień dobry.

Festool bardziej jako organizer mi się wydaje, a nie jako skrzynka.
    Jest jeszcze DeWalt, ale cenowo za wysoko.

Po skrzynkach Keter pojawiły się praktycznie identyczne firmy Magnusson? Czy to to samo, ale pod inną marką? Czy też Keter się wycofał z tego produktu i "oddał" Magnussonowi? Odnoszę wrażenie, że Keter znika ze sklepów (Castoramie jest już tylko Magnusson, a w LeroyMerlin Keter znika, a Magnussona brak).
  • REKLAMA
  • #5 16710941
    majstermatser
    Poziom 1  
    oglądałem dzisiaj Qbrick System w Leroy Merlin, piszą że polska produkcja. 3 wielkości, organizery w pokrywie, można siadać stawać i walić młotkiem podobno:) Ty pewnie już wybrałeś, ja jeszcze szukam - nad tym się poważnie zastanawiam...... może ktoś testował?
  • #6 16710999
    Strumien swiadomosci swia
    Poziom 43  
    Ocena: 6387
    Ważne z czego zrobiona, ja mam Bahco i jest bardzo wytrzymałą i elastyczna , miałem xx różnych i pękały a ta jest z PE i jest ok.
  • #7 17319201
    szyno
    Poziom 11  
    Dzień dobry,

W gwoli "zamknięcia" tematu, zdecydowałem się na KETER Rigid i generalnie jestem z wyboru zadowolny.

Podsumowanie tematu

✨ Użytkownik poszukiwał solidnej skrzynki narzędziowej, na której można usiąść lub stanąć, podobnej do KETER Rigid. W odpowiedziach polecano różne opcje, w tym pojemniki FESTOOL, skrzynkę Stanley, system Qbrick oraz produkty marki Bahco. Pojawiły się również pytania o porównanie Keter z marką Magnusson, która oferuje podobne produkty. Użytkownik ostatecznie zdecydował się na KETER Rigid i wyraził zadowolenie z wyboru.
Wygenerowane przez model językowy.
REKLAMA