Mam pytanie, średni znam się na komputerach i szukam czegoś do 1000 zł. Komputer stacjonarny używany, musi być jako tako wydajny, jakieś proste gry oraz photoshopy itp muszą śmigać.
Znalazłem cos takiego, ale tutaj dośc mało informacji chyba tak? Karta graficzna dowiedziałem się jest zintegrowana, tyle wiem. Mógłby ktoś mi pomóc i znaleźć coś dobrego w tej cenie lub powiedzieć gdzie i czego szukać? Chciałbym te 4 gb ramu, i jakąś lepszą kartę graficzną, wszystkiego mieć nie mogę, ale wole lepszą kartę niz procek.
Witam. Mam do sprzedania super komputer stacjonarny jakim jest DELL Optilex 980. -procesor intel Core i5 3,2Ghz -8 gb pamięci RAM -250 gb dysk twardy, WD black 7200 RPM. + 1 TB WD 5200 RPM. -Napęd DVD wraz z nagrywarką. -Nowo wgrany Windows 7 professional + niezbędne programy np. Microsoft Office. Można dokupić adapter cena 17 zł z portu DisplayPort na HDMI i podłączyć komputer pod telewizor. Komputer jest bardzo cichy. Nałożyłem nową pastę termo-przewodzącą pod procesorem. Komputer jest bardzo szybki. Możliwość dołożenia karty graficznej dla bardziej wymagających gier. Posiada wyjścia takie jak: 1x VGA 8x USB 2.0 (2 z przodu, 6 z tyłu) 1x RJ-45 2x PS2 1x DisplayPort 1x Port szeregowy 1xLPT 1x ESATA 2x Liniowe wejście audio (stereo/mikrofon) 2x Liniowe wyjście audio (słuchawki/głośniki) Stan wizualny oceniam na bardzo dobry.Znalazłem cos takiego, ale tutaj dośc mało informacji chyba tak? Karta graficzna dowiedziałem się jest zintegrowana, tyle wiem. Mógłby ktoś mi pomóc i znaleźć coś dobrego w tej cenie lub powiedzieć gdzie i czego szukać? Chciałbym te 4 gb ramu, i jakąś lepszą kartę graficzną, wszystkiego mieć nie mogę, ale wole lepszą kartę niz procek.