Koledzy,
kupowałem ostatnio kilka elementów do komputera. Jako, że chciałem żeby zamówienie było zrealizowane w jednym sklepie sprawdziłem kilka zródeł. podałem konkretną listę przedmiotów: pasta termoprzewodząca, przewody, mysz, baterie, klawiatury...
W dwóch słowach dramat i masakra. Absolutny brak profesjonalizmu.
1
morele.pl
możliwość kontaktu telefonicznego, ale doradca i tak nic nie wie. np dla myszek i klawiatur jest 1 osoba
odpowiedź na maile po 24h, trzeba się przypominać
dostępność towaru cały czas się zmienia, a info od doradcy nie pokrywa się ze stanem na witrynie
podstawowe elementy dostępne dopiero w ciągu kilku dni
ceny uśrednione, na niektóre artykuły 30 % zawyżona
2
net-s.pl
możliwość kontaktu telefonicznego, ale pozyskanego dopiero ze stopki maila od pracownika. zresztą doradca i tak nic nie wie - pytania były np u układ klawiszy klawiatury . co absurdalne skoro on nie wie, a pod rysunkami jest adnotacja "Produkt może się różnić od obrazka " to jak dokonać wyboru ???
odpowiedź na maile po 24-48h
dostępność towaru i realizacja określona na 1-3 dni kompletnie rozmija się z rzeczywistością, a info od doradcy nie pokrywa się ze stanem na witrynie. po tygodniu od wpłaty na konto sklepu, ktoś łaskawie informuje, że dana pozycja nie może być zrealizowana.. tylko, że w tym czasie a nawet szybciej części powinny być u zamawiającego. zamówienie trwało w sumie 1,5 tygodnia, na przedmioty niby dostępne w sklepie.
ceny OK , na niektóre artykuły 30-50 % zawyżone
na nieszczęście tu zrobiłem zamówienie.. STANOWCZO NIE POLECAM I PRZESTRZEGAM
3
proline.pl
dobry kontakt telefoniczny, ale odp na maila po 48 h
mały wybór towaru
ceny bardzo dobre i tania podstawowa przesyłka
4
x-kom.pl
dobry kontakt telefoniczny
ograniczona oferta
wysokie ceny
zaleta jest możliwość odbioru zamówienia w wielu placówkach na terenie kraju
5
komputronik.pl
ograniczona oferta
wysokie ceny
zastanawiam się czy aż tak źle trafiłem, czy może po prostu sklepy mają się bardzo dobrze i zapomniały jakie są standardy obsługi klienta.
jak wyglądają Wasze doświadczenia ? ktoś może polecić jakieś inne sklepy ?
kupowałem ostatnio kilka elementów do komputera. Jako, że chciałem żeby zamówienie było zrealizowane w jednym sklepie sprawdziłem kilka zródeł. podałem konkretną listę przedmiotów: pasta termoprzewodząca, przewody, mysz, baterie, klawiatury...
W dwóch słowach dramat i masakra. Absolutny brak profesjonalizmu.
1
morele.pl
możliwość kontaktu telefonicznego, ale doradca i tak nic nie wie. np dla myszek i klawiatur jest 1 osoba
odpowiedź na maile po 24h, trzeba się przypominać
dostępność towaru cały czas się zmienia, a info od doradcy nie pokrywa się ze stanem na witrynie
podstawowe elementy dostępne dopiero w ciągu kilku dni
ceny uśrednione, na niektóre artykuły 30 % zawyżona
2
net-s.pl
możliwość kontaktu telefonicznego, ale pozyskanego dopiero ze stopki maila od pracownika. zresztą doradca i tak nic nie wie - pytania były np u układ klawiszy klawiatury . co absurdalne skoro on nie wie, a pod rysunkami jest adnotacja "Produkt może się różnić od obrazka " to jak dokonać wyboru ???
odpowiedź na maile po 24-48h
dostępność towaru i realizacja określona na 1-3 dni kompletnie rozmija się z rzeczywistością, a info od doradcy nie pokrywa się ze stanem na witrynie. po tygodniu od wpłaty na konto sklepu, ktoś łaskawie informuje, że dana pozycja nie może być zrealizowana.. tylko, że w tym czasie a nawet szybciej części powinny być u zamawiającego. zamówienie trwało w sumie 1,5 tygodnia, na przedmioty niby dostępne w sklepie.
ceny OK , na niektóre artykuły 30-50 % zawyżone
na nieszczęście tu zrobiłem zamówienie.. STANOWCZO NIE POLECAM I PRZESTRZEGAM
3
proline.pl
dobry kontakt telefoniczny, ale odp na maila po 48 h
mały wybór towaru
ceny bardzo dobre i tania podstawowa przesyłka
4
x-kom.pl
ograniczona oferta
wysokie ceny
5
komputronik.pl
ograniczona oferta
wysokie ceny
zastanawiam się czy aż tak źle trafiłem, czy może po prostu sklepy mają się bardzo dobrze i zapomniały jakie są standardy obsługi klienta.
jak wyglądają Wasze doświadczenia ? ktoś może polecić jakieś inne sklepy ?