posiadam swiatla mijania i drogowe osobne zarowki. lampy typu Angel eyes golf3. .
Dodano po 2 [minuty]: droga sprawa jaki czujnik.wymienic by kontrolka oleju mi nie piszczala i mrogala ze oleju nie mam. . a olej jest. siknik po kapitalce lecz czujnikow nie.wymienilem jeszcze bo jest wiem ktory to i ile barow on tam posiada. . pomozcie bo zwariowac idzie.
Nie żaden czujnik, tylko sprawdzić ciśnienie oleju. Tym bardziej po jakichś pseudo remontach silnika, bo koszt prawdziwego przekroczył by wartość auta.
✨ W dyskusji poruszono temat montażu świateł mijania i drogowych w Golfie 3, aby świeciły jednocześnie. Użytkownicy sugerują wykonanie zworki w gniazdach przekaźników, szczególnie w gnieździe 10, między pinami 2 a 6. Wskazano, że istnieją różne wersje reflektorów: H4 oraz 2xH1, przy czym w wersji H1 światła drogowe świecą razem z mijania. Użytkownicy ostrzegają, aby nie montować zworki w lampach H4, ponieważ może to prowadzić do uszkodzenia żarówki. Dodatkowo, pojawił się wątek dotyczący problemu z kontrolką oleju, sugerując sprawdzenie ciśnienia oleju po remoncie silnika. Wygenerowane przez model językowy.