logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jak pobierać filmy przeglądarką chrome ze strony youtube

witold2017 21 Mar 2017 16:06 6180 6
REKLAMA
  • #1 16361472
    witold2017
    Poziom 5  
    Ocena: 1
    64 bitową przeglądarkę mam
    Windows 7 Ultimate SP1 64 bitowy

używam
    http://www.downloadyoutubechrome.com/

ale połowy filmów nie da się pobrać

Cytat:
    Odmowa dostępu do r1---sn-x2pm-3ufd.googlevideo.com

Nie masz uprawnień do wyświetlania tej strony.
    HTTP ERROR 403

https://www.videodownloaderultimate.com

Cytat:
    Download of YouTube video disabled!
    The Chrome Web Store (i.e. Google) does not allow extensions to download videos from YouTube. Therefore we removed this functionality for the Chrome Web Store.

We hope for your understanding. Please do not rate us bad for this reason!

Important: If you still want to download videos from YouTube, please use the following software. Since it’s not from the Chrome Web Store, this is independent :-)

Nawet jak wtyczką download helper jak chcę film z youtube stromieniować to pisze brak multimediów gdy tą samą wtyczką na firefoxie robię to działa bez zarzutu ale muli firefox

Wolę chrome
  • REKLAMA
  • #2 16361769
    kemotix
    Poziom 18  
    Ocena: 69
    Spróbuj keepvid.com
  • REKLAMA
  • #4 16361880
    krzysiozak
    Poziom 40  
    Ocena: 1145
    maurycy123 napisał:
    Wpisz w linku do filmu przed youtube "lataa". Przykład: www.lataayoutube.coś tam coś tam.
    Daj znać czy działa.

U mnie działa. +1.
  • REKLAMA
  • #5 16361980
    E8600
    Poziom 41  
    Ocena: 2482
    A ja polecę taką stronkę Link gdzie odrazu można skonwertować film do odpowiedniego formatu a także mp3.
  • REKLAMA
  • #6 16362098
    maurycy123
    Warunkowo odblokowany
    Ocena: 732
    E8600 napisał:
    A ja polecę taką stronkę Link gdzie odrazu można skonwertować film do odpowiedniego formatu a także mp3.
    Sprawdziłem przy pobieraniu "Ucho Prezesa". Lataa wypadła fatalnie. Oglądanie online lepiej. Najlepszy jednak obraz jest po ściągnięciu przez link podany przez E8600. Może zależy to od materiału umieszczonego na Youtube? Będę testować.
  • #7 16363052
    witold2017
    Poziom 5  
    Ocena: 1
    trochę trzeba klikać i gdyby wiele filmów pobierać to trochę uciążliwe ale działa

Podsumowanie tematu

✨ Użytkownicy przeglądarki Chrome na systemie Windows 7 Ultimate SP1 mają trudności z pobieraniem filmów z YouTube. Wskazówki obejmują korzystanie z serwisów takich jak keepvid.com oraz modyfikację linku do filmu, dodając "lataa" przed "youtube". Niektóre metody, takie jak użycie wtyczki Download Helper, działają lepiej w Firefoxie, ale użytkownicy preferują Chrome. Wskazano również na problemy z jakością pobieranych filmów, co może zależeć od materiału na YouTube.
Wygenerowane przez model językowy.
REKLAMA