Witam
Mam problem z moim komputerem.
Wszystkie części były kupowane osobno.
Wszystko sprawdzałem i wszystko miało ze sobą współgrać. W jednym jest duży problem ponieważ BIOS niechce się włączyć a przynajmniej nie widać tego na monitorze.
Druga rzecz to gdy podłączam dysk przenośny do USB w płycie głównej to dioda w dysku przez sekunde miga a później nie daje żadnych oznaków jedynie cały dysk wibruje. Bardzo chcę go uruchomić a niemogę dostać się do BIOSU. Dodam jeszcze że wszystko pracuje na pełnych obrotach 30s po czym się uspokaja (mi się wydaje że to dobrze). Także procesor jest ciepły.
Dane techniczne :
Płyta główna-ASROCK G41C-GS OC LGA775
Dysk Twardy-WD 500GB
Ram-GOOD RAM 4GB 1333MHZ CL9
Procesor- INTEL XEON 3.3 GHz 4rdzenie LGA775
Karta graficzna-GigaByte Ge Force GTX660
OC
Zasilacz- 430W
Mam problem z moim komputerem.
Wszystkie części były kupowane osobno.
Wszystko sprawdzałem i wszystko miało ze sobą współgrać. W jednym jest duży problem ponieważ BIOS niechce się włączyć a przynajmniej nie widać tego na monitorze.
Druga rzecz to gdy podłączam dysk przenośny do USB w płycie głównej to dioda w dysku przez sekunde miga a później nie daje żadnych oznaków jedynie cały dysk wibruje. Bardzo chcę go uruchomić a niemogę dostać się do BIOSU. Dodam jeszcze że wszystko pracuje na pełnych obrotach 30s po czym się uspokaja (mi się wydaje że to dobrze). Także procesor jest ciepły.
Dane techniczne :
Płyta główna-ASROCK G41C-GS OC LGA775
Dysk Twardy-WD 500GB
Ram-GOOD RAM 4GB 1333MHZ CL9
Procesor- INTEL XEON 3.3 GHz 4rdzenie LGA775
Karta graficzna-GigaByte Ge Force GTX660
OC
Zasilacz- 430W