logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Word 2007 - Proszę o pomoc, nie wiem co się stało z plikiem :(

Czarnula242424 20 Maj 2017 19:13 906 2
REKLAMA
  • #1 16486875
    Czarnula242424
    Poziom 2  
    Witam,

No więc jak w temacie nie wiem co się dzieje z moim plikiem Word 2007... przechodząc do tematu: Piszę pracę mgr i zaczęły się pojawiać problemy z plikiem, chcąc zacząć nowy punkt klikam enter by rozpocząć nowy akapit, ale.. akapit ten po wciśnięciu klawisza enter ucieka mi na koniec strony, bądź tekst który teoretycznie się mieści częściowo już przechodzi na następną stronę i psuje mi odstępy i wszystko co możliwe :( bo wszystko się rozwala, nawet spis treści rozsypuje się na całą stronę mimo, że ma w sobie 5 punktów tylko. Jestem załamana bo nie wiem co się dzieje bardzo to wkurza jak się pisze mam już 73 strony i nie wyobrażam sobie pisać od nowa, bądź kopiować do nowego pliku bo dzieje się to samo :( Word 2007 - Proszę o pomoc, nie wiem co się stało z plikiem :(, Word 2007 - Proszę o pomoc, nie wiem co się stało z plikiem :( Word 2007 - Proszę o pomoc, nie wiem co się stało z plikiem :(
    Mam nadzieję, że zdjęcia w jakiś sposób pomogą

Z góry dziękuje wszystkim, którzy udzielą odpowiedzi
  • REKLAMA
  • #2 16486976
    E8600
    Poziom 41  
    Ocena: 2477
    Pisząc pracę należy sobie ustawić na samym początku zgodnie z wytycznymi uczelni style: Nagłówek 1, Nagłówek 2, Nagłówek 3 i się ich trzymać. Tutaj widzę coś pomieszane ze stylami lub z interlinią ustawione są zbyt duże odstępy po tekście. Pisząc pracę należy wiedzieć czym jest twarda spacja i miękki enter dużo to ułatwi.
  • #3 16487051
    Czarnula242424
    Poziom 2  
    Dobra, dzięki za taką odpowiedź....
REKLAMA