Witam,
No więc jak w temacie nie wiem co się dzieje z moim plikiem Word 2007... przechodząc do tematu: Piszę pracę mgr i zaczęły się pojawiać problemy z plikiem, chcąc zacząć nowy punkt klikam enter by rozpocząć nowy akapit, ale.. akapit ten po wciśnięciu klawisza enter ucieka mi na koniec strony, bądź tekst który teoretycznie się mieści częściowo już przechodzi na następną stronę i psuje mi odstępy i wszystko co możliwe
bo wszystko się rozwala, nawet spis treści rozsypuje się na całą stronę mimo, że ma w sobie 5 punktów tylko. Jestem załamana bo nie wiem co się dzieje bardzo to wkurza jak się pisze mam już 73 strony i nie wyobrażam sobie pisać od nowa, bądź kopiować do nowego pliku bo dzieje się to samo
,
Mam nadzieję, że zdjęcia w jakiś sposób pomogą
Z góry dziękuje wszystkim, którzy udzielą odpowiedzi
No więc jak w temacie nie wiem co się dzieje z moim plikiem Word 2007... przechodząc do tematu: Piszę pracę mgr i zaczęły się pojawiać problemy z plikiem, chcąc zacząć nowy punkt klikam enter by rozpocząć nowy akapit, ale.. akapit ten po wciśnięciu klawisza enter ucieka mi na koniec strony, bądź tekst który teoretycznie się mieści częściowo już przechodzi na następną stronę i psuje mi odstępy i wszystko co możliwe
Mam nadzieję, że zdjęcia w jakiś sposób pomogą
Z góry dziękuje wszystkim, którzy udzielą odpowiedzi