logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

[Rozwiązano] Honda cr v IV 2015 USA zmiana ustawień temperatury

pit.samsung 30 Maj 2017 16:05 5166 4
REKLAMA
  • #1 16503013
    pit.samsung
    Poziom 9  
    Ocena: 6
    Jestem nowym forumowiczem i potrzebuje pomocy w sprawie przestawienia wskazań temperatury termometru z F na C w hondzie cr v 2015.
    Jest to auto przywiezione z USA w wersji USA. Może ktoś zna sposób również na zmianę ustawień z mil/na km.
    Dziękuję wszystkim którzy udzielą mi informacji. Podobno jest jakiś sposób za pomocą użycia kilku klawiszy.
  • REKLAMA
  • #2 16504437
    sosarek

Poziom 43  
    Ocena: 15532
    Miłego czytania.
    Konto firmowe:
    Z
    Pka, Poznań, 60-850
    Pomogłem? Kup mi kawę.
  • REKLAMA
  • #3 16513027
    pit.samsung
    Poziom 9  
    sosarek napisał:
    Miłego czytania.
    Niestety w podanych linkach nie znalazłem pomocnych informacji.
  • REKLAMA
  • #4 16514556
    pit.samsung
    Poziom 9  
    Niestety, przeglądnąłem te linki, w większości odnoszą się one do starszych wersji lub innych modeli Hondy.
    W mojej nie ma np. możliwości przełączenia w menu ACCESS DISPLAY SPEED UNIT
  • #5 17958479
    didotom
    Poziom 16  
    Ocena: 21
    pit.samsung napisał:
    Jestem nowym forumowiczem i potrzebuje pomocy w sprawie przestawienia wskazań temperatury termometru z F na C w hondzie cr v 2015.
    Jest to auto przywiezione z USA w wersji USA. Może ktoś zna sposób również na zmianę ustawień z mil/na km.
    Dziękuję wszystkim którzy udzielą mi informacji. Podobno jest jakiś sposób za pomocą użycia kilku klawiszy.

i w końcu dało się zmienić mile na km?
    Faktycznie w goole mało informacji, może to jest proste? a może tylko zmiena licznika, albo całkowicie niemożliwe?
REKLAMA