logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jakie nagłośnienie z Bluetooth wybrać i czy lepsza będzie wieża czy kolumna?

janus19 21 Sie 2017 09:51 894 5
REKLAMA
  • #1 16653985
    janus19
    Poziom 10  
    Ocena: 3
    Chciałbym kupić nagłośnienie do pokoju do 600zł. Warunek to bluetooth. Chciałbym posłuchać muzyki z telefonu, chodząć sobie po domu, więc fajnie żeby nagłośnienie dawało radę troszkę bardziej niż tylko w pokoju. zasilanie sieciowe, lecz fajnie jakby było to w miarę mobilne (czasami wyjąć na podwórko) więć odpada 5.1 itd.
    Poszperałem trochę na internecie ale tego jest po prostu dzisiaj ogrom. Pytanie do was. co jest warte swojej ceny, co by się lepiej sprawdziło, co polecacie. Jakaś jedna kolumna z bluetooth czy lepiej wieżę z głośnikami? Fajnie jakby miało możliwość odtwarzania muzyki z telefonu, z urządzenia bluetooth, usb. aaa i czy miewają taką funkcję uruchamiania urządzenia poprzez bt?
    Bardzo proszę o nakierowanie wieża, czy kolumna i ewentualnie jakieś konkretne modele. Tylko nowe urządzenia.
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • #3 16654271
    janus19
    Poziom 10  
    Ocena: 3
    Niestety nie ten pułap cenowy :/ Nadaję się do puszczenia głośniej muzyi niż tylko do oglądania TV?
  • REKLAMA
  • #4 16654803
    DriverMSG
    VIP Zasłużony dla elektroda
    Ocena: 4848
    janus19 napisał:
    Nadaję się do puszczenia głośniej muzyi niż tylko do oglądania TV?
    Nie wiem na jakim poziomie zaczyna się u Ciebie "głośno". Na moje potrzeby wystarcza, koncertu dla tysięcy ludzi na tym nie zrobię. :)
  • REKLAMA
  • #6 16664167
    doll00
    Poziom 1  
    Możesz jeszcze spróbować głośnik YAMAHA WX-030.
    Cena może minimalnie wyższa niż Twój budżet, ale chodzi naprawdę ładnie.
    Dodatkowo oprócz bluetooth ma WiFi, obsługę większości portali streamingowych typu Spotify, Tidal, Radia Internetowe.

Moim zdaniem jak za tą cenę najlepszy sprzęt.

pozdrawiam
REKLAMA