Witam.Chciałbym w najbliższym czasie zamontować w domu internet Lte , stąd moje pytanie jaka będzie najlepsza antena(chce zamontować ją na kominie) i router ,dodam ,że mieszkam na wsi .Z góry dzięki za pomoc.
Czy wolisz polską wersję strony elektroda?
Nie, dziękuję Przekieruj mnie tammatek451 napisał:Czy ty jesteś poważny ? Co mnie interesuje gdzie ty zamontujesz antenę jak nie podałeś miejscowości ani operatora, z którego chcesz korzystać. Wsi w Polsce są tysiące, tak trudno podać jej nazwę?
matek451 napisał:Według Panów niedługo będę musiał najpierw przepraszać a potem błagać aby autor tematu łaskawie podał konkretne dane.
matek451 napisał:Jakoś nikt z was nie zauważa że ja tutaj pomagam non profit a dzięki tym poradom użytkownicy unikają nieprawidłowych wyborów i problemów. 95% ofert, sprzętu anten na rynku to śmieci a sprzedawcy wciskają kit aż miło.
matek451 napisał:Tematy sformułowane jak ten powinny trafić do kosza bo nie sposób na nie merytorycznie odpowiedzieć.
matek451 napisał:Zresztą widać że autor tak naprawdę nie potrzebuje żadnej pomocy bo nie raczy się interesować własnym tematem.
sniperghost13579 napisał:Mieszkam na wsi gdzie otaczają mnie lasy i pagórki ,mam bardzo wolny internet i postanowiłem spróbować coś z tym zrobić stąd moje pytanie tutaj na forum .