Witam, czy ktoś mógłby mi polecić dobrą i darmową nawigacje dla pojazdu powyżej 3,5 T (ciężarówka) kat C/C+E głównie wywrotka. Najlepiej sprawdzoną przez kierowcę z doświadczeniem. Będę jeździł tylko po Polsce a krótko mówiąc nie dalej niż 70 km od bazy więc nie musi być to nawigacja obsługująca Europe. Póki co korzystałem cały czas z google maps, ale ona nie ma możliwości ustawienia nacisku na oś itp. chyba że ma? Jeżeli tak to prosiłbym o poinformowanie mnie gdzie to znaleźć i ustawić
zależy mi głównie na nawigacji jako aplikacja na Android'a, chociaż nie musi, gdyż posiadam normalną nawigację (WINDOWS CE) bez oprogramowania. Chciałbym aby do nawigacji przez was podanych były dość często dawane aktualizacje. Nawigacja może nie być tylko w trybie offline może także pobierać internet aby móc z niej korzystać to jeżeli chodzi o androida. Zachęcam was do dzielenia się doświadczeniami oraz do wspólnej dyskusji każdą opinię która nawigacje darmową wybrać o ile takie jeszcze są wezmę pod uwagę. Pozdrawiam