Witam. Mam taki problem, ponieważ mysz zacina się, to znaczy kursor. Nachwile działa płynnie a potem się tnie. Dzieje się to w grach takich jak: BF 1, Mafia 3, Bionic Commando a w innych grach jest OK, np. : Titanfall 2, Rise of the Tomb Raider, Wiedźmin 3, Batman Arkham Knight, BF 3,4 itd.
Mam 6 portów USB. Te zacięcia myszki pojawiają się, gdy podłączam myszkę pod USB do tylnego panelu PC, a, gdy podłącze do przedniego panelu to wszystko działa dobrze z tymi grami co problem się pojawiał.
Sprawdzałem na innej myszce podłączając do tylnego panelu i wszystko działa dobrze, nie zacina się(ale ta inna mysz ma uszkodzone przyciski)
Dlaczego tak się dzieje bo wolał bym, aby mysz podłączona była w tylnym panelu.
Mój PC spełnia wymagania: i5 3570, gtx 970, 16Gb RAM 1600 MHz DDR3.
Płyta główna Asus p8h61 mlx r2.0
Internet to 10mb/s
Czy z myszą jest coś nie tak ? Czy z portami tylnymi portami USB ? Czy brakuje jakiś sterowników ?
Sprawdzałem też na różnych detalach i na różnym DPI i nic nie pomogło.
Proszę o pomoc, jakieś sugestie. Z góry dzięki

Mam 6 portów USB. Te zacięcia myszki pojawiają się, gdy podłączam myszkę pod USB do tylnego panelu PC, a, gdy podłącze do przedniego panelu to wszystko działa dobrze z tymi grami co problem się pojawiał.
Sprawdzałem na innej myszce podłączając do tylnego panelu i wszystko działa dobrze, nie zacina się(ale ta inna mysz ma uszkodzone przyciski)
Dlaczego tak się dzieje bo wolał bym, aby mysz podłączona była w tylnym panelu.
Mój PC spełnia wymagania: i5 3570, gtx 970, 16Gb RAM 1600 MHz DDR3.
Płyta główna Asus p8h61 mlx r2.0
Internet to 10mb/s
Czy z myszą jest coś nie tak ? Czy z portami tylnymi portami USB ? Czy brakuje jakiś sterowników ?
Sprawdzałem też na różnych detalach i na różnym DPI i nic nie pomogło.
Proszę o pomoc, jakieś sugestie. Z góry dzięki