logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Nie mogę zainstalować Windows 10 z pendrive - BIOS nie wykrywa urządzenia

emce1996 27 Lis 2017 11:46 834 4
REKLAMA
  • #1 16852153
    emce1996
    Poziom 8  
    Cześć mam taki problem mam na pendrive win 10, format systemu zrobiłem potem wyłączyłem komputer dziś chciałem postawić system i się nie da co tu dużo mówić.
    Najpierw pena podłączałem do przednich portów usb i jakby go nie było wyskakiwał jakiś komunikat i żeby zresetować komputer (ctrl+alt+delete) podłączyłem do tylnich portów i robi się coś takiego jak na ss dodam że w czoraj chyba działało gdyż miałem do wyboru napraw system, użyj wiersza polecen itd. dodaje jeszcze fotke bios-u
    Załączniki:
    • Nie mogę zainstalować Windows 10 z pendrive - BIOS nie wykrywa urządzenia IMG_0546.JPG (5.4 MB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
    • Nie mogę zainstalować Windows 10 z pendrive - BIOS nie wykrywa urządzenia IMG_0545.JPG (2.45 MB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • #4 16852894
    g107r
    Poziom 41  
    Ocena: 993
    Moja płyta reaguje na klawisz F11 podczas startu komputera, wyświetla okno szybkiego wyboru nośnika z którego uruchomi się komputer.
    Płyty nie podałeś, więc sam sprawdź czy twoja nie ma podobnie.
  • #5 16854192
    emce1996
    Poziom 8  
    ok musiało być coś z pendrive podłączyłem z innym windowsem i wszystko działało eh
REKLAMA