logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

STERCONTROL w gronie Autoryzowanych Dystrybutorów SIEMENS

(Sponsorowany) gulson 06 Gru 2017 10:55 1866 4
REKLAMA
  • STERCONTROL w gronie Autoryzowanych Dystrybutorów SIEMENS

Z przyjemnością informujemy, że od października 2017 roku firma STERCONTROL uzyskała status Autoryzowanego Dystrybutora produktów firmy SIEMENS z zakresu:

-Technika łączeniowa SIRIUS
    -Systemy automatyki SIMATIC
    -Technika napędowa – przekształtniki
    -Rozdział energii n.n.
    -Technika elektroinstalacyjna

STERCONTROL w gronie Autoryzowanych Dystrybutorów SIEMENS

Źródło: http://iautomatyka.pl/stercontrol-gronie-autoryzowanych-dystrybutorow-siemens/
    Informacja sponsorowana.

Fajne? Ranking DIY
    O autorze
    gulson
    Administrator Systemowy
    Twórca portalu elektroda.pl od roku 1999. Zajmuje się opieką portalu, od czasu do czasu publikując tutaj ciekawostki i felietony. Interesuje się wszystkim, co jest związane z nowymi technologiami. Z wykształcenia technik elektronik, inżynier i magister informatyki po Politechnice Łódzkiej.
    gulson napisał 29346 postów o ocenie 6024, pomógł 148 razy. Mieszka w mieście Kielce. Jest z nami od 2001 roku.
  • REKLAMA
  • #2 16872572
    andrzejek23
    Poziom 19  
    Ocena: 146
    No ale co z tego?
  • REKLAMA
  • #3 16875634
    SQ9MEM
    Poziom 29  
    Ocena: 279
    Bez jaj, to ma być news ? Działam od paru lat w automatyce, a nigdy o takiej firmie nie słyszałem. Zresztą jakie to ma znaczenie, że firma X otrzymała autoryzację sprzedaży ?
  • REKLAMA
  • #4 16875962
    krisRaba
    Poziom 31  
    Ocena: 434
    Panowie, to news oznaczony jako sponsorowany. Firma postanowiła się pochwalić uzyskaną autoryzacją wykupując taką, a nie inna formę reklamy i już :-)
  • #5 16883488
    krzysiek_krm
    Poziom 40  
    Ocena: 598
    andrzejek23 napisał:
    No ale co z tego?

SQ9MEM napisał:
    Bez jaj, to ma być news ? Działam od paru lat w automatyce, a nigdy o takiej firmie nie słyszałem. Zresztą jakie to ma znaczenie, że firma X otrzymała autoryzację sprzedaży ?

Oj tam, oj tam, po prostu informacja, komuś może się kiedyś przydać.
    W dzisiejszych czasach, kto ma informację ten ma władzę.
REKLAMA