Mam nowy laptop Lenovo do niego jest przypisany klucz w BIOS na W10, ale zainstalowałem drugi system W7 i wydarzyło się coś dziwnego na Windowsie 7 program do wykrywania kluczy pokazał (oprócz klucza w BIOS do W10) klucz do Windowsa 7, tylko ja tego klucza nie wpisywałem jest to świeżo zainstalowany system bez niczego, nawet do internetu go nie podłączałem, ani też płytka instalacyjna Windowsa nie miała w sobie tego klucza bo dużo razy wcześniej z niej instalowałem i nigdy czegoś takiego nie miałem.
I mam pytania:
1. Skąd ten klucz?
2. Czy jak wykonam aktywację klucza na W7 to system się zaktywuje i będzie legalny?
3. Czy jak wykonam aktywację klucza na W7 to czy będą mógł aktywować klucz na W10 który jest w zapisany w BIOS? (klucz w W10 jeszcze nie aktywowałem - laptop jest nowy)
4. Czy dwa systemy jednocześnie mogą funkcjonować w takim wypadku, jeżeli klucz w BIOS jest tylko do jednego systemu?
I mam pytania:
1. Skąd ten klucz?
2. Czy jak wykonam aktywację klucza na W7 to system się zaktywuje i będzie legalny?
3. Czy jak wykonam aktywację klucza na W7 to czy będą mógł aktywować klucz na W10 który jest w zapisany w BIOS? (klucz w W10 jeszcze nie aktywowałem - laptop jest nowy)
4. Czy dwa systemy jednocześnie mogą funkcjonować w takim wypadku, jeżeli klucz w BIOS jest tylko do jednego systemu?