Witam mam takowy problem,
pc:
WIN 7 Ultimate 64 bit
AMD RAdeon r7 260x 2gb GB 128bit
kingston 8gb GB 1600mhz MHz
intel core i5 4590
I w każdym razie mam dziwne spadki, gram głównie w CS:GO, gdzie fps potrafię mieć 300+ (gram na 800x600 i wszystko niskie) i potrafią mi spaść gdy nawet się szybko odwrócę. Czasem nawet do 90 przez co jest strasznie odczuwalna ścinka.
Załączam fote z HwInfo, co mnie zaniepokoiło, gdy CS jest włączony to na menadżerze pokazuje że zabiera 15%procka procesora, natomiast jak widaca widać na fotce, max użycie jakie było to ponad 90% na wszystkich. A niemożliwe jest żeby cs tyle wziął, więc? (wychodzi na to jakby brał tyle jak wejdę do gry po prostu a jak jestem na pulpicie to spada do 10-15 normalnych)
Próbowałem reinstale driverów, formaty nawet zmianę systemu z 7 na 10, reinstale cs również.
Co jeszcze może pomóc?
pc:
WIN 7 Ultimate 64 bit
AMD RAdeon r7 260x 2
kingston 8
intel core i5 4590
I w każdym razie mam dziwne spadki, gram głównie w CS:GO, gdzie fps potrafię mieć 300+ (gram na 800x600 i wszystko niskie) i potrafią mi spaść gdy nawet się szybko odwrócę. Czasem nawet do 90 przez co jest strasznie odczuwalna ścinka.
Załączam fote z HwInfo, co mnie zaniepokoiło, gdy CS jest włączony to na menadżerze pokazuje że zabiera 15%
Próbowałem reinstale driverów, formaty nawet zmianę systemu z 7 na 10, reinstale cs również.
Co jeszcze może pomóc?